Два лица ухапшена због угрожавања безбједности

- Полиција је на Хан Пијеску ухапсила лица чији су иницијали Д.М. и Г.Ђ. због сумње на угрожавање безбједности јер су упутила обостране пријетње.

Република Српска 02.08.2021 | 11:37
Два лица ухапшена због угрожавања безбједности

Лице Д.М. се сумњичи да је у суботу, 31. јула, упутило озбиљне пријетње по живот и тијело лицима М.Т. и Г.Ђ., пријетећи им употребом ватреног оружја, а затим је лице Г.Ђ узвратило исте пријетње лицу Д.М.

Лице Д.М. држало је ловачку пушку и четири метка за које није посједовало одговарајућу документацију, а које грађанима уопште није дозвољено, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

У току је документовање предмета, након чега ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву против Д.М. и Г.Ђ бити поднесени извјештаји о почињеним кривичним дјелима угрожавање безбједности.

Против Д.М. биће поднесен и извјештај о кривичном дјелу недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

(Срна) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Име и презиме

02.08.2021 09:48

Људи морају некако избацити фрустрације. Политицари нам нису дали повода да цитамо књиге, гледамо филмове, трцимо, играмо фудбал, друзимо се поред ријека са породицом и пријатељима. Од нас се оцекује да навијамо и гласамо "за своје" док не изгинемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

02.08.2021 11:38

Е свака ти част.