Слађа о наводном разводу: Ђани ме питао знам ли да је слободан!?

Наводи да се Радиша Трајковић Ђани и његова супруга Слађана разводе испоставили су се као нетачни, а сада је Слађа проговорила о њеном односу са певачем:

Забава 01.08.2021 | 20:11
Слађа о наводном разводу: Ђани ме питао знам ли да је слободан!?

"Ја сам у Турској била са децом и Ђани ме зове и каже: 'Е, љубави, знаш ли да сам слободан? Развели су нас'. Ја никад без њега нисам била на одмору, он је кренуо човек да ради, то нам је приоритет. Ја сам рекла да нећу ићи на одмор и он мени каже: 'Па зар ти није жао да не идеш са децом и унуком на одмор и ја тако одем'. Тако да је свима било чудно што ми нисмо заједно на летовању. Срела ме је пријатељица и каже да ја одлично изгледам и да сам насмејана с обзиром на то да се разводим", рекла је Слађа и додала да са Трајковићем људски не може ни да се посвађа:

Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

"Ја се са Ђанијем на јавном месту никада нисам посвађала. Ма ни кући се не свађамо. Ми то једноставно не умемо. Ја кад хоћу да се наљутим на њега, он почне да прича и не могу да будем љута. Он је толико добар, да бих својој ћерки пожелела овакав брак какав имам ја, али тешко у овим временима. Ја са њим једино око деце могу да се посвађам, али све је то нормално. Не знам шта је чудно људима што се ми волимо. Није тачно да се разводимо! Ми никад боље нисмо живели и баш смо срећни и волимо се. Све то је једна ноторна лаж. Да је истина, не бих имала никакав проблем да кажем", рекла је Слађа и додала да је Ђани према њој препажљив.

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković
ФОТО: АТА ИМАГЕС

(Курир.рс/24седам)

Коментари / 0

Оставите коментар