Аца искрено о Биљи, каже да се повлаче са естраде!

Супружници Александар Аца Илић и Биљана Јевтић важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени, а певач открива да том складу доприноси, осим духовне споне, и велика физичка привлачност између њих.

Забава 31.07.2021 | 21:02
Аца искрено о Биљи, каже да се повлаче са естраде!

Јевтићева је деведесетих година словила за секс-бомбу на естради, а Илић признаје да он и данас ужива гледајући слике супруге из тог времена, те да му се одувек свиђала тако обнажена и провокативна.

- Ја њу тада нисам познавао. Нисам никада замишљао да ће ми она бити жена. Волео сам те њене голишаве фотке. Обожавао сам их. Биле су баш лепе. И данас уживам да их гледам. Волим да гледам Биљу голу - признао је Аца и нагласио да понекад треба и шокирати публику на такав начин, као што је она радила у младости:

Aleksandar Ilić, Biljana Jevtić <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Драгана Удовичић

- Најгоре је у животу мртво море. Ништа се не дешава. Ако си одлучио да се бавиш јавним послом, морају и неки ветрови да те шибају, па да видимо како се носимо с тим. Да сам желео да се оженим са учитељицом, оженио бих се. Ја сам се оженио особом коју сам волео и све сам то прихватио.

Познати певачки пар у срећном браку је више од 30 година. За то време раздвојили су се само на три месеца, када је Аца 2010. био у ријалитију "Фарма". Како тврди, не би могао поново толико да буде одвојен од супруге.

- Никада више. Сада сам старији 10 година. Тада сам још имао снаге за то, али сада не бих имао. Друго, то је сада попримило друге облике. Није то више оно имање у Лисовићу. Ако те сви нервирају, ти одеш на имање од седам хектара, па се негде сакријеш, сада си ограничен простором тамо - каже Аца, а Биља описује како је њој било док га је чекала: - Мени је било теже него њему. Највише ме је људи звало када сам се породила са Иваном и када је Аца ушао у ријалити.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/03/21/18/2504001_сцреенсхот-303_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/03/21/18/2504001_сцреенсхот-303_фф-с.јпг?вер=1627329472" алт="Биљана Јевтиц, Аца Илиц" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Пинк

Биљана је додала да се њих двоје полако повлаче са естраде.

- У неком моменту ће и то бити неминовно. Долазе млађе генерације. Али не бих волела да се овако одједном пресече. Илић је открио да он и његова супруга увек имају резервне опције за преживљавање: - Много је било негативних коментара на певаче. Ко год се мало пожалио добио је салве увреда. Иди копај кромпир, бери малине, бери купине, ради ово, ради оно. Није за јавност, али ми смо имали план Б, а имали смо чак и план Ц. Човек који нема планове нема чему да се нада. - Ми имамо две викендице, које су у лепом крају. Једна је у Шумадији, друга на југу, па снашли бисмо се - закључује Биља.

<а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/03/21/18/2504007_сцреенсхот-306_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/03/21/18/2504007_сцреенсхот-306_фф-с.јпг?вер=1627329462" алт="Биљана Јевтиц, Аца Илиц" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Принтсцреен/Пинк

(Курир.рс/С. Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар