Хрватски музичар Дино Јелусић нови је члан Вајтснејка!

Хрватски музичар Дино Јелусић последњих година је изградио завидну међународну каријеру, а сад је стигла нова потврда његовог квалитета јер је постао члан Вајтснејка.

Забава 28.07.2021 | 22:22
Хрватски музичар Дино Јелусић нови је члан Вајтснејка!

Група је на својим званичним налозима на друштвеним мрежама објавила да ће на пролеће 2022. године кренути на турнеју заједно са групама Јуроп и Форинер, а уз распоред концерата изразили су и задовољство да је њихов нови члан бенда први победник Дечје песме Евровизије.

- Апсолутно сам одушевљен што могу да поздравим долазак у групу изузетно талентованог Дина Јелусића. Пратимо га још откад смо пре две године заједно свирали у Загребу. Јако ће вам се свидети - изјавио је Дејвид Ковердејл, фронтмен групе.

Vajtsnejk, Dejvid Koverdejl
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Јелусић је, наиме, наступао као предгрупа Вајтснејку на концерту у Загребу са својом бендом Енимал драјв, а такође њихов гитариста Џоел Хекста свира с Дином у Транссајберијан оркестру.

После објаве да ће Дино Јелусић постати њихов нови члан, уследили су бројни коментари обожавалаца Вајтснејка, који су поздравили одлуку што Јелусић долази у славни бенд.

- Изузетна ми је част што сам део једног од мојих најдражих бендова свих времена. Телефонски позив Дејвида Ковердејла нешто је о чему сваки певач и музичар моје генерације може само да сања, и даље ми све изгледа потпуно надреално. Једва чекам да кренем на пут с Вајтснејком и као што ми је сам велики Ковердејл рекао, да дам део свог идентитета звуку овог култног бенда - написао је Дино.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар