Прекршио корона мере ограничења кретања са хеликоптером!

Један становник града из Куала Лумпура је хеликоптером прекршио мере ограничења кретања у борби против короне.

Занимљивости 28.07.2021 | 15:28
Прекршио корона мере ограничења кретања са хеликоптером!

 Сада полиција истражује наводно кршење ограничења кретања у Куала Лумпуру то јест мера против короне зато што је један купац становник одлучио да хеликоптером пређе огромну даљину како би покупио омиљену храну "за понети".

 

Полиција је обавештена након што је на Фејсбуку објављен видео снимак који приказује слетање хеликоптера на спортско игралиште у Ипох Падангу, око 200 километара северно од Куала Лумпура, и преузимање 36 порција јела са пиринчем, познатог као "нази ганџа".

Малезија је под блокадом, а људи углавном остају код куће, док су путовања између савезних држава забрањена, осим у изузетним околностима.

Полиција је саопштила да је хеликоптер добио дозволу да лети ван главног града, али само због радова на одржавању, а не ради превоза хране.

Власник хеликоптера Мохамед Раффе Цхекку, је рекао да је лет хеликоптера легитимно одобрен.

"Немам шта пуно да кажем, осим да је то било брзо купљенеј хране.Моји Адвокати сарађују са полицијом“, рекао је Мохмед у изјави за локалне медије


Сада ће тужиоци ће одлучити да ли ће предузети даље мере против несавесног грађанина. Та прича изазвала је бес на интернету, а један корисник друштвених мрежа је написао:

"Постоје људи који се не могу вратити кући да би присуствовали сахрани или да би последњи пут видели своје најмилије, јер то није довољно ваљан разлог да добију путну дозволу".

(Занимљивостидана.цом)

 

Коментари / 0

Оставите коментар