Додик показује неодговорност и неозбиљност

Замјеник предсједника СДС Милан Радовић каже да промо спот СНСД у којем њихов предсједник Милорад Додик, изјављује да је спреман на дисолуцију и да прогласи самосталност Републике Српске довољно говори о њиховој политичкој неодговорности и неозбиљности.

Република Српска 24.07.2021 | 13:48
Додик показује неодговорност и неозбиљност

Народ у Републици Српској сигурно није спреман на овај авантуризам и политичку вратоломију која нас води у неизвјесну будућност- каже Радовић.

Радовић наглашава да не смијемо да заборавимо економске санкције које је народ у Републици Српској преживио и које су довеле до сиромаштва, незапослености, инфлације и недостатка основних животних намирница: брашна, уља, шећера, меса, лијекова.

– Овдје се не ради о жртвовању комодитета функционера владајућих странака, већ о жртвовању цијелог народа зарад нереалних политичких циљева и може нам се догодити тотални егзодус српског народа, а поготово младих и стручних људи који нису спремни на овакве политичке и економске ризике– појаснио је Радовић.

Он истиче да овдје није у фокусу наметање закона од стране Валентина Инцка, јер је ова власт сарађивала много пута са њим, али и са другим високим представницима и проводила њихове одлуке којима су неријетко преношене надлежности са Републике Српске на ниво БиХ као што су: формирање Суда и Тужиластва БиХ, СИПЕ, Обавјештајно-безбједоносне агенције, али и многих других агенција, убацивање страних судија у Уставни суд БиХ.

– Зашто тада није било оваквих реакција? Овдје је у питању страх од одговорности који је присутан код владајуће елите која нас је довела у катастрофалну економску, али и политичку ситуацију. Ствара се политичка слика у међународним круговима да је српски народ једини проблем у БиХ и то је озбиљна ситуација. Ми неизмјерно волимо Републику Српску и бранићемо је свим средствима, али морамо бити свјесни да је овај потез СНСД-а опасан и неодговоран и може да проузрокује несагледиве посљедице, не по њихове функционере и по њихове породице, већ по српски народ у Републици Српској – казао је замјеник предсједника СДС.

Основно питање је, наглашава Радовић, како би власт одговорила на први економски удар који би настао практичним затварањем тржишта и повлачењем инвеститора из Републике Српске: огромну незапосленост, на драстично смањење прихода у буџет чиме би била угрозена исплата плата и пензија, на галопирајућу инфлацију и на недостатак хране и лијекова, на повлачење штедње из банака у сламарице и слично.

(БН)

Коментари / 85

Оставите коментар
Name

Јел

24.07.2021 11:58

Па како цете превазици те ствари?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Разум

24.07.2021 13:05

Не славиш, не величаш, не оправдаваш и не негираш злочине и злочинце и никакав проблем..зар вама као и мени не дјелује да ће овај закон донијети растерећење Србима.

Name

Директор

24.07.2021 14:13

Ти немас права о озбиљности прицати!! Твоја озбиљност нам је видна била из Нове банке.

Name

Кики

24.07.2021 14:36

Врло једноставно, такав исти закон има и Србија, а овај наметнути каже да је Забрањено ЈАВНО негирати геноцид, тако да сваки нормалан човјек може мислити шта жели али не смије ЈАВНО негирати пресуде за геноцид, рз итд, а он важи и за Бошњаке и Хрвате!!! Ја у свом животу нисам имао потребу да изађем било гдје и ЈАВНО негирам геноцид или неки други РЗ па не мислим ни сада! У Сребреници су неки Срби убили 8000 људи, пола у борбама а пола на злочиначки начин и ја се стидим тих убица, мени је жао кад било ко оплакује своје жртве! Милорад Додик је пјевао на скупу док Бошњаци оплакују своје жртве, није дао да тај дан буде дан жалости, пркосио је људима, срамота људска, ја нећу да будем ко он и њему слични и нећу ни своју дјецу учути да буду такви. Скупио и платио свјетске хохштаплере да пишу ревизију историје и да СВИ ЗНАТЕ, ЗБОГ ТЕ КОМИСИЈЕ ЈЕ ИНЦКО И НАМЕТНУ ЗАКОН, ЗНАЧИ ЗБОГ МИЛЕ И ЧАЧКАЊА МЕЧКЕ ЈЕ ИЗГУБЉЕН И 9 ЈАНУАР А УБРЗО ЋЕМО ИЗГУБИТИ И СРПСКУ АКО ГА ДАЉЕ БУДЕМО НАСТАВИЛИ СЛУШАТИ!

Name

Ре

24.07.2021 15:06

Разуме,наси хероји и васи,нису исти..

Name

Ре

24.07.2021 15:19

Разуман и реалан коментар. Додик гледа лични интерес, а подршка Инцка њему и Бакиру је очигледна. Нема он никакве стратегије изузев личних интереса

Name

Ре

24.07.2021 15:53

Зивјела Република Српска једини гарант опстанка срба овде на својој земљи након граданског рата. А муслиманима препоруцујем да погледају грунтовне књиге.

Name

Директ

24.07.2021 16:46

Кики, Србија нема такав закон, већ декларацију о осуди ратних злочина у Сребреници, укључујући ту и ратни злочин над Србима тог истог подручја. У тој истој декларацији, нема нигдје ријечи "геноцид", тако да је то чиста измишљотина.

Name

Директ

24.07.2021 16:59

А ево и шта пише у тој фамозној декларацији из 2010. Цитат: "Декларација о Сребреници или Декларација о осуди ЗЛОЧИНА у Сребреници Народне скупштине Републике Србије је декларација, којом Народна скупштина Републике Србије, осуђује ЗЛОЧИН над бошњачким становништвом Сребренице у јулу 1995. године", крај цитата, што дакле значи, да нема спомињања ријечи "геноцид" у тој декларацији, даље цитат: "и тражи и од осталих држава, на простору бивше Југославије, да на исти начин, осуде злочине над српским народом." крај цитата. Толико о томе.

Name

Директ

25.07.2021 12:40

Разум, овај закон ће донијети вјетра у леђа многим Бошњацима, да у својим захтјевима за укидањем Републике Српске, буду још истрајнији. Срећом, овај закон нема никакву правну тежину, без проласка кроз парламент, тако да, нема ништа од тога.

Name

Инат

24.07.2021 12:03

Тјерали смо инат и пркосили цијелом свјету и ево докле смо стигли. Дај бозе да се на овоме заврши да не буде још горе ако Додик направи неку глупост и све нас увуче у још гору ситуацију. Нећу да ми буду идоли Русија и Кина, знам ја а и многи од вас каква је “ демократија” у тим државама . Хоћу да живим нормално као и сав свијет у демократским државама а не да бјежим - о из наших градова , села по свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.07.2021 15:08

Са ОХР-ом на челу ове државе, једина нормална опција је иностранство. Докле год је та институција главна, ова земља биће хибридна земља под протекторатом међународне заједнице. ОХР мора да напусти ову земљу, како би се иста могла развијати.

Name

Кокана

25.07.2021 21:09

Невјероватно да МЗ-а не уоцава да је идеја југословентсва пропала! Знаци да се ради искљуциво о интересу!

Name

Јоја

24.07.2021 12:20

Ста предлазес ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

24.07.2021 13:32

Додик нема више куда, даће и РС да се спаси, тешко Народу ако га се не одрече и крене потпуно другим путем, слиједе нам тешке санкције, плаћао сам Додиковим кумовима нафту 6 КМ за литар септембар 1995 мислио сам да се то неће никад више поновити алииии

Name

ре

24.07.2021 15:26

он је вец дао, само јос народу треба саопстит.

Name

4008

24.07.2021 17:32

Оптимално рјешење за српски народ је да постојећа власт на челу са Милорадом Додиком одмах поднесе оставку.

Name

Владо

24.07.2021 12:30

Видећемо какво рјешење има сдс како ће реаговати на инцкову резолуцију

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коко локо

24.07.2021 13:33

ВЛАДО ДАЈ СЕ У ПАМЕТ. Каква дисолуција какво оцјепљење то наши непријатељи и чекају јер онда че им свијет дати одрешене руке .СЈЕТИТЕ СЕ КРАЈИНЕ МОЈ ВЛАДО !

Name

Ре Владо

24.07.2021 14:24

Па не влада СДС.Имамо репрезентацију РС у Сарајеву како це они реагирати јер они су ти који ведре и облаче.

Name

Ре:

24.07.2021 14:33

То није никаква резолуција, такав цин допуне закона је безобзиран и граници се са временом анексије БиХ. У преводу: самарање ситне раје... у сустини се мозе реци (али за све народе у БИХ): "Збогом слободна Босно"

Name

Ре

24.07.2021 15:10

Коко локо,лосе се представљас као србин. И ста да вам дају одријесене руке?Сјети се само колико вас је зијанило,јос се скупљате по сумама.. Не радујем се тудјој несреци,али немој никоме да пријетис.

Name

Дјордје

24.07.2021 12:32

Хвала Богу да има неко нормалан у овој насој дрзави . Треба наци политицки нацин Додика пензионисати јер сад се потпуно погубио ,сад је постао као неконтролисана и ненаводјена граната , доводи у ситуацију и себе и свој народ да излози санкцијама итд... Цовјек је изгубио компас потпуно а нико му не смије реци да је цар го. Молимо његове СНСД-овце да ико скупи снагу и казе му да се склони , доводи цијели свој народ у опасност својим лупањима, криминалом у свим сферама , полтронизмом итд. Стварно је вријеме да га замијене неке нове снаге ...крајње је вријеме и због њега и због насег народа... Овако куд води и себе и нас нек нам је драги Бог на помоци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.07.2021 13:42

Рећиће њему Дејан и Душанка Мајкић шта да ради.

Name

Синиса

24.07.2021 15:10

Не треба да се одцепљујете треба сви заједно на улице буквално сви треба напустити све заједничке институције да запад види да не може више да раде ста хоће

Name

борац

24.07.2021 15:16

Све си добро написао осим да нам бог буде на помоци??Ако се народ не отријезни и не ријеси Додика и елите од бога не оцекуј никакве помоци не бацка се он таквим ставирма.

Name

3509

24.07.2021 17:42

Дјорђе свака част за комемтар. Ако Додик и његови следбеници неће сами да оду одмах.онда народ треба да их очисти на изборима за сва времена. Садашње вођство Републике Српске, једносставно незна шта ради. Због тога су Репиблици Српској потребни нови млади, поштени и образовани људи и који не стављају личне интересе испред интереса народа.

Name

Пензионер

24.07.2021 12:33

Јел опет на помолу одцјепљење по стопти пута, пецајте се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

24.07.2021 12:34

Е јадниче колико си милиона покрао поштењачино .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

24.07.2021 12:36

Дај народе доста је висе ових политичара они само имају користи од ове РС стаце нама РС кад немозе о живети у њој, гладни смо у тој истој РС треба је укинути и овим политичарима укинути лични доходак а пре тога им одузети све што имају и они и њихове породице јер све што су стекли то су одузели од бораца, породица погинулих пензионера и од обичног народа и таквим је криво сто се укида РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ана

24.07.2021 15:50

Укинућеш оно што си створила. РС који сам ја стварао нећеш укидати. Ни ти нити било ко други! Ако си гладна иди ради нешто а не да блејиш овде пола дана! У Семберији шљиве преродиле. Иди купи. Тражи се рука више!

Name

Борац Р СРПСКЕ

24.07.2021 12:36

Немисли он о народу он мисли како сацувати покрадено од народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

004

24.07.2021 12:40

Ово је размисљање мудрог политицара!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гавран

24.07.2021 13:10

Добар коментар и једини испрсван. Све друго је катаклизма и јос вее удаљавање српског народа од Хрвата,Босњака,Албанаца,Црногораца, Македонаца и других народа. Везите се са овим народима јер их неосновано неподносите /политицко водјство а не народ/.Боје се одговорности сто се спрема за 17 јацих политицара из сва три народа.

Name

Ре

24.07.2021 13:38

Радовић мудар политичар хахаххахахахаххахахахахахха обер љаксе ма браво купусари топ сте

Name

лаурина

24.07.2021 14:14

Можда мудрог, али шта он предлаже и нуди народу овдје? Тражи себи мјесто и прелази из једне у другу партију, даје демагошке изјаве а не нуди рјешење. Биће нам тешко, наравно, све док не освијестимо да се не можемо играти са свијетом а у тај исти свијет идемо кад год имамо прилику. Лицемјерје.

Name

СТАРА ПЛАНИНА

24.07.2021 14:14

ОВИ СТО ПИТАЈУ СТА САД,ЗАСТО СЕ НИСУ ЗАПИРАЛИ ГОДИНАМА УНАЗАД ДОК ЈЕ УРУСАВАНА РЕПУБКИКА СРПСКА И НУА ЕКОНОМСКОМ И ПОЛИРИЦКОМ ПЛАНУ.КОЛИКО ЈЕ НАДКЕЗНОСТИ ДОДИК ООТПИСАО ЗА ОРЕНОС НА НИВО БИХ.КОКИКО ЈЕ ПУТА СВЈЕСНО РАЗБИЈАО ОПОЗИЦИЈУ И КУПОВАО ПАПКЕ ,А КАД ЈЕ ДОСАО У СИТУАЦИЈУ ДА МУ ЈЕ И СНАГА СНСД ОПАЛА ЗБОГ ТИХ ПОТЕЗА ,САД ТРАЗИЦОПОЗИЦИЈУ.ТЕСКО ВРИЈЕМЕ ЗА ПОЛИРИЦАРЕ ТРАЗИ ОДГОВОРНОСТ,ПА НИЈЕ БИТИ У ПИЛОКИРИЦА САМО ВОЗАТИ СЕ АВИОНОМ И ПЈЕВАТИ ЗА САТОРОМ .ДОБРИ ПАРА СУ СЕ НАМАЗАЛИ СПИРИЦ,МАЈКИЦКА,КОСАРАЦ,РАДМАНОВИЦ,ДИДИК ЗЕЉКА,Е ПА НЕКА САД ТРАЗЕ РЈЕСЕЊА КАКИ ИЗАЦИ ИЗ ОВОГ КАВИРИНТА А НЕ УВКАЦИТИ НАРОД У ТЕАГЕДИЈУ,КОЈИ ИОНАКО ЈЕДВА ПРЕЗИВЉАВА.

Name

Ре

24.07.2021 14:29

Ово је размисљање јајаре која нема петљу да казе оно сто мисли.

Name

Милутин

24.07.2021 12:49

ЈА ЛИЧНО ВИШЕ НИКОМ НИШТА НЕ ВЈЕРУЈЕМ. сВЕ СТЕ ДО САДА СЛАГАЛИ И САДА ЛАЖЕТЕ ВЛАСТИТИ НАРОД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За

24.07.2021 13:01

За опозицију порука , не насједајте на Додикову игру, на Народну скупштину не треба ићи док Додик први се не пвуче из Сарајева као и Тегелтија са мјеста предсједника Савјета министара , до тада нема разговора , једин тако може остало је игра за малу дјецу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиса

24.07.2021 13:04

Не него је боље да ћутите и дозволите да вас понизавају ста је следеће ало.Сто сте онда ратовали требали сте онда 1992 пристати да будете грађани другог реда и ћао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2021 08:57

Нека сада синцици и зетови од политицара и тајкуна иду ратовати, ако им је до рата.

Name

Синиса

24.07.2021 13:08

Овде је небитан Додик и ово није тренутак ни тема да критикујте њега него да се сви заједно одупрете нападу на Републику Српску а Додика нападајте за све друге ствари .Следеће сто вас чека су уставне промене па укидање ентитета значи у памет Срби.Поздрав из Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Синиша

24.07.2021 16:19

Ти Синиша везе немаш , провидна игра Додика и Изетбеговица добро су платили Инцку да ово уради,

Name

Е

24.07.2021 13:18

Онда ништа. Треба да се покријемо ушима и пустимо да буде како хоће Боњаци, западњаци и Инцко. Тад ћемо сигурно имати брашна, соли, уља, меса и "Р Српску".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: Синиса

24.07.2021 15:18

Прво,Додик је својим провокацијама изазвао ово и сад хоце да буде муценик,а лопов је и издајник. Друго,са рогатим се не боде. Радован се инатио, па је Слобо,да сацува Косово,увео санкције на Дрини.Увесце их и Вуцко. Треце,РС вец 15 год.нема војску,Додик је предао Брцко давно.Нови Коридор се без војске пробити не мозе. Умјесто да цува и економски јаца оно сто смо теском муком добили у Дејтону,он провоцира и коцка се Р.Српском. Сад се РСК спомиње само у пјесмама,а слицно се спрема и нама у РС зато сто се багра накрала и пуста народ низ воду. Ко се јос сјеца крајиских руководилаца лопова кад је народ избјегао у Србију,а Крајина постала Хр.

Name

Е

24.07.2021 15:58

@Синиша знам ја да је то све тако, али човјече шта да радимо? Како да одбранимо Р Српску? То је једино питање стално а не само у овом тренутку. Странци скупа с Бошњацима од рата се куну у Дејтонски мировни споразум а нон стоп нам укидају дио по дио надлежности Р Српске. Како то више спријечити? То је проблем а не лопина Додик и ини "додици". Мораш знати да и други одлучују о томе из других странака а не само он. Ни Брчко ни војску, ни суд и тужилаштво није он нити је могао он сам пренијети. За њега је најмањи проблем, ма и за мене, али за већину јесте. Уосталом ако изгубимо Р Српску на било који начин боље да нас и нема.

Name

Гаргамел Мирко

24.07.2021 13:19

Ако сада институцоје РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ не нуду одреаговале, моземо селити сви у бијели свијет а ти ћес се осунетити јер са сда градис зграде пп Сарајеву. Теби не интересује РЕПУБЛИКА СРПСКА клосару кедан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.07.2021 15:12

Ко је сада у коалицији са Бакиром?

Name

Ре Директ

25.07.2021 08:59

Па “ патриотски” снсд је у коалицији са Бакиром, и то годинама

Name

Директ

25.07.2021 12:45

Ре Директ, управо тако.

Name

РЕ ВЛАДО

24.07.2021 13:23

ТАЦНО ЗА СВЕ КРИВ ДОДИК САД ДА ВИДИМО СДС ЈЕ НА ПОТЕЗУ .ВЛАДО ПОСТАВИО СИ ПРАВИЛНО ПИТАЊЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РеВладо

25.07.2021 09:04

Па Додик, као неко ко је приграбио велику власт у своје руке јесте најодговорнији за овакву ситуацију. И народ га висе неце, смуцио се народу лоповлук који је обиљезио његову владавину

Name

Брацо

24.07.2021 13:24

Свјетској мафији која управља свим токовима живота одговара Додикова власт која је развластила Републику Српску а народ претворила у робље. Све ће учинити да остане на власти јер ће сигурно угасити Српску. Добиће и кредите за куповину Избора. Политика је курва, једно причаш друго радиш. Причаш о поштењу а крадеш. То се односи и на одговор Секте на Инцков потез, вјерујем наручен.Плаћен нашим новцем због избора. Заборавља се тиме Изборни закон и поштенији избори, малверзацијекоје су свакодневне. Треба се забавити причом о опстанку нације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ 004

24.07.2021 13:27

ТО ТВОЈЕ РАЗМИСЉАЊЕ ВОДИ НЕСТАНКУ РСПУБЛИКЕ СРПСКЕ .САМО НАПРЕД СРБИ ПРОТИВ СРБА ,,У САРАЈЕВУ ТРЉАЈУ РУКЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сад је до вас

24.07.2021 13:38

Инзко је био у стању тоталне хибернације и вјероватно би мандат заврсио онако како је радио сво вријеме.Изразавао забринутост и узимао велику лову.Али ту улијеце Миле и поциње прозивка сто треба и не треба.Е сад ти народе вади Милорада због његове болесне амбиције да сваком лонцу буде поклопац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И ста је Вас приједлог?

24.07.2021 13:44

Додик ово, Додик оно...хајде ста предлазес па да те слиједимо умјесто Додика?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2021 09:17

Промјена изборног закона, усвајање доброг закона о порјеклу имовине, одузимање криминалом стеценог и прерасподјела капитала ради поправљања стандарда и услова зивота обицних људи, ослобадјање институција од партијског утицаја, лустрација у правосудју, ……, и јос много тога сто би се требало урадити

Name

Не Деведесете

24.07.2021 13:49

Самосталност нас води у у јос вецу и дузу диктатуру: Додик би био опет два мандата ( 8 година ) премијер нове Републике , па два мандата ( 8 година ) предсједник нове Републике , а спајање са Републиком Србијом му даје опет два мандата ( 8 година) премијер Заједницке Дрзаве и два мандата ( 8 година ) предједник Заједницке Дрзаве. То је циљ ове игре звана Додико ви и ја .... Јос 32 године владавине .... а послије борба да се одцјепимо и од Србије са неким новим Додиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

24.07.2021 15:22

Предлазем све супротно од оног ста он ради. Не кради,не лази,не хускај без везе народ,брини се о народу јер си за то плацен,не велицај злоцинце итд.

Name

Директ

25.07.2021 12:48

Босанац, почните прво од свог дворишта тј. од улице Алије Изетбеговића.

Name

ИИИ

24.07.2021 13:51

Само до краја....до Минхена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Персон

24.07.2021 14:18

Ово и јесте реалност,а ови авантуристи пуних дзепова и некретнина по свијету це гурнути српски народ у белај...!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.07.2021 09:19

Треба им све одузети, криминалци су то великог калибра

Name

Србенда

24.07.2021 14:23

Драга брацо Срби.. немозе нам нико ниста...ми смо сила... зу Русију и Кину смо непобједиви...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

24.07.2021 16:48

А ста су Русија и Кина помогле до сада?

Name

Боро

24.07.2021 14:32

Ако Додик настави овако у питању је и РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђуро

24.07.2021 14:42

Једино рјешење за српски народ је да отјера Додика који нам све ово пакује.Нека иде у три лијепе већ једанпут

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ђуро

24.07.2021 15:27

И онда треба да ћутимо и пријављујемо комшије да су рекли да није био геноцид.

Name

Тодор

24.07.2021 15:06

Није рекао ста они предлазу да се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

24.07.2021 15:13

За Додика и породицу би рат био као најбоља опција одрадио би народ као и увијек а он би се извукао од сви одговорноси поцињеног криминала.Дали смо толике будале остаје да се види.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрс

24.07.2021 15:18

А ти показујес безобразлук! Брини о фирмама, зградама, камионима и авионима у Сарајеву, остави се мајке ти политике јер це ти на нос изаци, глупане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре : борац

24.07.2021 16:29

Назалост сте у праву.Једино сто сад немамо са цим ратовати-ни војске,ни орузја.Бице рампа у Брцком,па кога пусте пусте...Губимо све,дзаба људи изгинули.

Name

мислим

24.07.2021 15:18

СВАКА власт је добра !!Док не постане власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

24.07.2021 15:19

Ваљда се више дозовемо у памет и не насједнемо на ове Додикове шупљаке. Ово његово лудовање Бошњаци виде као своју шансу да докусуре РС. Једино је питање има ли ко будалу да заустави. Ово што Радовић говори је реално. Ако ми имамо уши да чујемо. Ако немамо онда у јаму за слијепцем који ради себе и своје позиције руши РС и доводи у питање опстанак Срба на овом простору. Зар БиХ није и српска!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

24.07.2021 15:23

Додик сем запаљиве реторике и прице не зна ниста урадит. Зна само пријетит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

24.07.2021 17:15

С ким си, такав си. Бакирова школа политике и политичких наука.

Name

Ре: Бл

25.07.2021 09:25

Знао се и добро обогатити, као и цијела његова уза и сира фамилија, кумови, пријатељи…, све су то сада милионери, а будале нек раде цијели мјесец и презивљавају са 500ЕУР мјесецно… Највисе је то знао Миле и његова лоповска братија, како да постану милионери у овако сиромасном друству. Доле лопови, лопови су увијек лопови, а никако патриоте, нема сарадње са мафијасима.

Name

Реалиста

24.07.2021 16:21

Како не треба тај "авантуризам"?! Ако Додик има петљу као што нема, зашто га не би подржали у отцепљењу? Срби да су паметни требали би извадити сви Српске пасоше и путујеш гдје год хоћеш, укинес границе са Србијом и ето ти слободног пролаза робе, људи а путујеш гдје хоћеш. Да ли би онда било битно да ли те ико признаје па не треба нас ни Београд признати. Али са тим би Додо изгубио моћ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Конспирација

24.07.2021 16:31

Овај цовјек говори РАЗУМНО и РАЦИОНАЛНО. У том неком политицком ''рату'' Медјународне заједнице и Републике српске - СТРАДАТ ЦЕ НАРОД !! - – Овдје се не ради о жртвовању комодитета функционера владајућих странака, већ о жртвовању цијелог народа зарад нереалних политичких циљева и може нам се догодити тотални егзодус српског народа, а поготово младих и стручних људи који нису спремни на овакве политичке и економске ризике– појаснио је Радовић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

У овој ситуацији

24.07.2021 16:56

Сви лове у мутном.... Немозе ово изаци на добро никако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

40 Британских обавештајаца...

24.07.2021 17:33

Па "баја" и нема шта понудити овом напаћеном народу него маглу и промају!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалућанин..

25.07.2021 00:17

ОХ моји сународњаци о чему се ми БАВÍМО, АКО је донесе ТАКАВ зáкон КАКАВ је проблéм дá ГА поштујем, никакав, НЕЧУ се ЈАВНО изјашњавати и негирати а у срцу незнá НИКО шта МИСЛИМ, а на крајů зáкон није донијет само за србси нáрод већ за свé који живé на ОВИМ ПРОСТОРИМА, а то што је дигао буру нáш велики БАЈА ДОДИГГ, то је из страха видјећи дá ГУБИ тло под нохама, а сада покушава збирати ПОЛИТИЧКЕ ПОЈЕНЕ као велики Србин спасилац ентитет србскá, нажалост ако успије у ТОМЕ, буде референдум о оцјепљењу бојíм се дá ћемо ОСТАТИ и без овога ентитет србскá за КОЈУ СМО КРВ пролијевали, АЛИ НÁШ ВЕЛИКИ Бурле ДОДИГГ ЛАЖОВ, којí рáди свога ИНТЕРЕСА ЈАВНО ГОВОРИ дá је био ГЕНОЦИД, ДА је он јединí заслужан за кажњавање Караџића иМладића сада то пориче, а дá БИ ОСТАО на власти, задржао ЦЈЕЛО покрадено БОГАТСТВО СПРЕМАН је на свé па чак дá жртвује и Свој ВЛАСТИТИ НÁРОД... ЈЕДИНО ШТО БИХ ХТЈЕО рећи нáродů, не подписиати НИКАКВЕ петиције и неизлазити нí на какве референдум о ОДЦЕПЉЕЊУ ЈЕР ако то учинíмо изгубићемо и ОВО ШТО ИМАМО а Бурле ДОДИГГ имаће оправдање,, ВИ СТЕ ЗА ТО ГЛАСАЛИ,,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

25.07.2021 13:07

Ако је донесен такав закон, без парламентарне процедуре, нема нико разлог да га поштује, јер није важећи, а још је мање примјењив.

Name

Хехе

25.07.2021 23:36

Дај цовеце стаби блатобране да не прскас толуко.

ОДГОВОРИТЕ