Власници клубова у Будви спремају блокаду града због нових мера!

Део будванских угоститеља, махом власници дискотека и ноћних клубова, најавили су блокаду Будве незадовољни одлуком Савета за борбу против коронавируса да се услед промене епидемиолошке ситуације од петка 23. јула до понедељка 2. августа привремено забрани рад дискотека и ноћних клубова на отвореном и затвореном простору.

Забава 23.07.2021 | 17:45
Власници клубова у Будви спремају блокаду града због нових мера!

Како је незванично потврђено власници и запослени у тим угоститељским објектима окупиће се данас на једном од улаза у град и у знак протеста блокирати саобраћај, преносе Вијести.

Из Удружења угоститеља је речено да они не стоје иза тога протеста.

Власници дискотека и ноћних клубова позивају надлежне државне институције у Црној Гори, пре свега Министарство здравља и Институт за јавно здравље да промене одлуку, јер нова мера неће помоћи стабилизацију епидемиолошке ситуације. Наводе да су они дискриминисани јер годину и по нису радили, те да су се све мере доносиле на уштрб њиховог пословања.

Према сазнањима "Вијести", прете да ће са протестима наставити сваког дана док се не укину мере.

“Сезона је у јеку и оваквом мером се директно наноси финансијска штета само нашој делатности и то у време када треба да зарадимо како би надокнадили велике губитке које смо претрпели од пандемије”, наводе угоститељи.

Очекују да их подржи руководство Општине и стане у њихову заштиту, очекују подршку угоститеља и из осталих градова.

Подсетимо, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3734621/српској-естради-отказани-сви-наступи-у-црној-гори-остали-без-стотина-хиљада-евра-због-нових-мера-удар-по-дзепу" таргет="_бланк" рел="ноопенер">многе певачке звезде остале су без наступа услед нових мера против панедемије у Црној Гори. <фигуре цласс="елWрап имгФулл"><а хреф="курир://имаге-виеwер/хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/23/11/2655773_54245245245_фф.јпг"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/07/23/11/2655773_54245245245_фф-с.јпг?вер=1627054559" алт="Ацо Пејовић, Александра Пријовић, Аца Лукас, Саша Ковачевић, Сандра Африка" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">фото: Промо, Принтсцреен, АТА Имагес, Курир Телевизија, Драгана Удовичић

(Курир.рс/Вијести)

Коментари / 0

Оставите коментар