Објављен снимак разговора Беливука – договор о ликвидацији

Снимак договарања Вељка Беливука и Марка Миљковића о ликвидацији појединих људи објављен је вечерас.

Србија 22.07.2021 | 22:44
Објављен снимак разговора Беливука – договор о ликвидацији

У питању је снимак разговора на којима се договарају ликвидацију Лазара Вукићевића у кући у Ритопеку.

Лазар Вукићевић је нестао у октобру 2020. године, а последњи пут је лоциран на Бановом Брду и од тада му се губи сваки траг.

Подсетимо, полиција је раније открила ДНК узорке у викендици у Ритопеку у машини за млевење меса.

У питању су људи који се воде као нестали, а за које се оправдано сумња да су их убили припадници клана Вељка Беливука.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин рекао је да су након обављених вештачења припадници МУП и Тужилаштва за организовани криминал дефинитивно потврдили да се у машини за млевење меса која је пронађена у кући која је припадала клану Беливука и Марка Миљковића у београдском насељу Ритопек налази више ДНК узорака различитих жртава.

Недавно су објављене нове фотографије жртава Беливука, који се сумњичи да је вођа клана повезаног са трговином дрогом, али и с убиствима.

Ове фотографије показане су и породицама жртава Веље Невоље, а Вулин је рекао како су неки након ових фотографија и повраћали.

Подсетимо, Вучић је коментарисао раније данас наводе који су осванули у медијима, да је Вељко Беливук наводно изјавио на сведочењу да је државни врх од њега тражио услуге.

Председник Србије је рекао да ти наводи апсолутно нису тачни и да је његово име намерно поменуто, а да није поменуто име оних који су с Беливуком сарађивали.

"Размишљао сам да ли да одговорим, али обратићу се нацији ускоро, поводом овог питања, треба ми 48 сати", истакао је он и додао да је спреман да јавно оде на полиграф и да свим надлежним органима да изјаву "па да сви виде колико говори истину".

Вучић је истакао да, ако се видео с њима на било којој локацији, или разговарао са њима, не само да је спреман да се склони са места председника, већ и сам да се пријави и остане у затвору до краја живота.

"Зашто су изабрали такав начин одбране - нису га они смислили, већ они који им доносе поруке. Обелоданићемо како мафијашки консиљере доносио те поруке", најавио је он.

(Б92)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Правда

23.07.2021 04:32

Па зар овако несто има осуду ово је за јавно стријељање пред народом..Оваки монструми не постоје и затворска казна за оваке мафијасе..Косу налагодавци треба да се открије..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

23.07.2021 04:46

А њезин отац је много културан, пристојан ? хахха Псује као коцијас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

23.07.2021 06:16

Мени је најјаце ово како су зртве исле на договорене састанке,али нису смјеле понијети мобилни телефон.Па и дијете би им прозрело намјере.Колико морас бити наиван...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако је

23.07.2021 08:30

Телефон и локација постеном иде у корист за недај бозе а банда користи стари тип телефона