Вук Моб зајецао у програму уживо: Мој Бог је умро!

У протеклих неколико недеља Вук Моб прошао је кроз тежак период.

Забава 22.07.2021 | 21:25
Вук Моб зајецао у програму уживо: Мој Бог је умро!

Доживео је велику породичну трагедију губитком оца, раскинуо је везу са вереницом с којом је добио ћерку, а медији ових дана спекулишу да већ ужива у новој љубави и то са девојком из Црне Горе.

Колико има истине у овим наводима, открио  је Вук Моб.

- Није истина да се виђам са било ким, пре тога су ме повезивали са Паулом, сад са Ањом. У Будви сам био само због наступа. Трудим се да чувам приватни живот ван медија, што се више ствари зна прави се и више проблема. О приватном и емотивном животу не желим да причам, не видим материјал ни основ по ком су могли да ме повежу са њом. Има пар особа које се дебело баве мојим животом, све гледају кога сам запратио на инстаграму. Кад будем са неким званично, то ће се знати. - рекао је репер.

Vuk Mob
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Лаж је да сам ја преварио своју бившу вереницу. Она је једина особа за коју могу да кажем да сам био највернији. Мој и њен однос ја никад не бих износио на телевизији. Мени кад се разболео отац, много тога се променило у мом размишљању и постао сам друга особа. Та серија лоших догађаја у животу ме је натерала на размишљање и схватио сам да Оља и ја немамо исте погледе на живот и амбиције. У животу сам увек био оптимиста док нисам схватио у ситуацији са оцем да не може све бити добро. Оливера и ја немамо контакт, не кајем се што имамо дете. Тренутно смо у спору због старатељства и Теа ми много недостаје. Ћеркица доста личи на Ољу - кроз сузе је испричао Вук Моб па наставио

- Све је пало на моја леђа, а ја морам да будем јак и ту за моју породицу као што је мој отац био. Мој живот је стао 23. јуна у 3 сата и 20 минута и од тад само преживљавам. Ја нисам био спреман за такав губитак, он је био темељ. Мени је отац био све, самим његовим одласком мој Бог је умро. - рекао је кроз сузе Вук.

Vuk Mob
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА
(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар