Милица Кон оперисала канцер па се огласила из болнице!

Водитељка Милица Кон огласила се из болнице након операције приликом које је остранила рак на дојци.

Забава 22.07.2021 | 17:36
Милица Кон оперисала канцер па се огласила из болнице!

Иако о томе није јавно говорила, Милица се у претходном периоду борила са канцером дојке који је успешно оперисан. Након хируршке интервенције коју је имала у КБЦ Бежанијска коса, смогла је снаге и поделила са јавношћу охрабрујуће и срећне вести.

- Операција је протекла савршено, као и целокупан боравак у КБЦ Бежанијска коса. Хвала до неба дивном др Гранићу и целокупном особљу. Хвала на бризи и подршци! Тренутно ми је потребан одмор - написала је водитељка на Инстаграму и објавила фотографију из болничке постеље.

Milica Kon
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

- Заиста сам супер, одлично се осећам захваљујући дивним докторима и медицинским радницима - рекла је Милица Кон, исцрпљена од операције али и даље ведрог духа.

- Оперисана ми је лева дојка и сада се опорављам. Да имам рак сазнала сам тако што сам отишла на редован преглед. У року од десет дана сам све завршила, од прикупљања анализа до операције. Доктор ми је одмах заказао интервенцију, и сада је то иза мене - каже водитељка и наглашава:

- Свима желим да поручим да редован преглед спасава живот! Водите рачуна о себи и брините о свом здрављу! Оно што се у раној фази открије, продужава вам живот и спасава га.

Милица се још налази у болници и на опоравку, чека резултате, али је сигурна да ће све бити у најбољем реду.

- Не плашим се резултата јер сам убеђена да је сада све добро. Воде ме само позитивне мисли, гледам комедије и тако проводим време у постељи - закључила је Милица Кон.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар