Моззарт уз медицинаре – витамински пакети стигли у око 25 градова широм земље

Од Бихаћа, преко Бање Луке, Тузле, Бијељине и Сарајева, па све до Фоче и Требиња – око 25 градова је хуманитарни караван компаније Моззарт обишао током епидемије корона вируса, увијек водећи рачуна да донације стижу у сама жаришта.

Република Српска 22.07.2021 | 14:15
Моззарт уз медицинаре – витамински пакети стигли у око 25 градова широм земље

Из недјеље у недјељу је овај привредни гигант помагао болницама широм земље, најприје кроз финансијске донације, а онда и у великој акцији уручења витаминских пакета за љекаре и пацијенте! Медицински радници били су дирнути овим гестом, а укупно је донирано више од 150 тона воћа.

Ријечи главног медицинског техничара болнице у Травнику, Екрема Мракића, најбоље осликавају колико је било важно да доктори осјете да заједница мисли на њих:

"Овакве донације нису вриједне само у материјалном смислу, већ представљају и велику моралну подршку у овим тешким данима.“

На сличне изјаве и поруке захвалности Моззарт хуманитарни караван је наилазио и у осталим мјестима у која је слао своје витаминске пакете за медицинске раднике.

Приликом уручења у Универзитетском клиничком центру Републике Српске у Бањој Луци директор ове установе, др. Владо Ђајић је изјавио: 

„Компанија Моззарт је једна од најбољих и увијек је ту била и имала добру перцепцију о ситуацији у којој су тренутно здравствени радници и пацијенти. Они су увијек самостално нудили помоћ и  први вукли праве потезе и долазили код нас.“

Подсјетимо, поруку љекарима да истрају у борби прошле године послале су и највеће спортске звијезде у региону, на Моззартовим хуманитарним Алл Стар турнирима у видео-игри ФИФА 20.

Учествовали су Лука Јовић, Иван Шапонић, Никола Миленковић, Лука Аџић, Вељко Николић, Михајло Нешковић, Амер Гојак, Борис Радуновић, Џанан Муса, Лука Митровић и Дамјан Достанић.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Т38708881

22.07.2021 14:33

Све су то народне паре узете преварама и намјештеним утакмицама

ОДГОВОРИТЕ