Харис кад се скине има шта да покаже а шта каже Рада?!

Рада Манојловић често истиче да је велики поборник природног изгледа, те да нема намеру да се подвргне било којој естетској интервенцији.

Забава 21.07.2021 | 20:37
Харис кад се скине има шта да покаже а шта каже Рада?!

- Ја и када се скинем имам шта да покажем - рекла је кроз смех Рада, а на питање да зашто не стави силиконе, како су је наговарале многе колегинице, певачица каже да за сада није присталица тога.

- Оне се много брину за мене. Шалим се. Лепота је у оку посматрача. Када гледаш неког видиш шта би му променио. Али ја сам себи оваква добра. Силиконима бих пореметила ову савшреност. (смех). Пореметила бих ово што ми је већ дато. Ако то крене да виси, спада, да ту нешто не ваља, онда ћемо да поправљамо. Сада не - каже певачица.

Певачица је раније признала да се не би по сваку цену обнажила, а тог става је и сада.

Rada Manojlović
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

- Више ни интимни снимци нису занимљиви. Све траје три дана. Све се убрзало. Мојој публици није потребна моја голотиња њима требају песме - нагласила је она.

Иако се многе њене колеге жале да их је финансијски погодила пандемија јер више од годину дана нису имали приходе, певачица каже да није седела и кукала над својом судбином.

- Другачије размишљам о штеку новца. Ја живим дугачије, не размишљам о сутрашњем дану јер сам оптимиста - рекла је раније за “Блиц” Рада и открила како јој је у везис а Харисом:

- Ја нисам инаџија и никад не радим нешто што није рационално. У вези немамо расправе и свађе. Једино се свађамо око филмова, верујте ми, ту једино немамо исти укус. Нашли смо се и не бих могла да функционишем у овој вези пет година да имам турбуленције. Мени треба мир и нежност, а не свађа и љубомора.

Харис и треба да показује своју раскош

Рада је већ годинама у срећној вези са колегом Харисом Берковићем, који на друштвеној мрежи Инстаграм често зна да објави фотографије на којима показује извајано тело. Међутим, такве објаве певачице не сметају.

- Не, уопште. Мора да се види та раскош (смех). Зашто да не. Он има шта да покаже - рекла је Рада за Пинк М.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар