Петоро убијено: Пуцао на хитну помоћ и ватрогасце

Биланс серије напада изведених у недјељу поподне у Таксону у у Аризони је петоро погинулих, нестанак најмање двоје дјеце и тешко рањавање нападача и још двије особе, саопштила је локална полиција Таксона.

Свијет 19.07.2021 | 09:55
Петоро убијено: Пуцао на хитну помоћ и ватрогасце

Нападач старости 35 година оптужен је да је око 15.45 најприје отворио ватру на екипу Хитне помоћи, изјавио је шеф полиције Таксона Крис Магнус локланим медијима.

Према његовим ријечима возачу хитне помоћи (20) пуцано је у главу, а болничарка (21) која се налазила на мјесту сувозача погођена је у груди и у руку.

Рањени мушкарац је у критичном стању, а болничарка је стабилно, пренио је АП.

Како се наводи, осумњичени се аутом запутио до мјеста на којем је избио пожар и отворио ватру на ватрогасце и комшије који су покушавали да гасе ватру.

Нападач је једном комшији пуцао у главу и он је преминуо, један ватрогасац је рањен у руку, док је други испаљени метак окрзнуо и лакше ранио једног човјека.

Истовремено, најмање двоје дјеце која су живјела у кући захваћеној пламеном, воде се као нестала, али представник полиције је потврдио да је организована интензивна потрага за њима.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

??

19.07.2021 14:49

Цуј Таксон??моздаТусон, неписмени новинарцицу... Ако си преписао од Тањуга прво провјери.

ОДГОВОРИТЕ