Пех у Кану: Открио побједника прије додјеле награде

Чувени филмски редитељ Спајк Ли обиљежио је овогодишњу додјелу награда фестивала у Кану, када је на почетку церемоније случајно саопштио име добитника Златне палме.

Забава 18.07.2021 | 19:10
Пех у Кану: Открио побједника прије додјеле награде

На почетку церемоније додјеле награда 74. Канског фестивала стручни жири је одговарао на питања водитељке. Када је упитала предсједника жирија Спајк Лија о томе која је прва награда, он јој је одговорио "Да, могу да вам кажем".

"Филм који је освојио Златну палму је Титан….", усиео је да каже Ли, када га је водитељка прекинула, а публика збуњено посматрала призор који се одвијао.

Остали чланови жирија су се, потом, насмијали, као и водитељка, што је орасположило Лија и изазвало општи смијех и радост у публици, која је раније сазнала добитника највећег признања фестивала.

Спајк Ли је убрзо схватио шта је урадио и извинио се свима због пропуста.

На крају је потврђено, "Титан" је добитник Златне палме, а награду је преузела редитељка Жулијет Дукурно.

Пех Спајк Лија изазвао је велику пажњу медија широм свијета, док се се снимак откривања побједника муњевито ширио друштвеним мрежама. Церемонија, ипак, није уништена, како је прво помислио Ли, већ су сви са одушевљењем поздравили све добитнике награда 74. Канског фестивала, пренијела је Нова.рс.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар