Бритни Спирс одбија да поново наступа

У најновијем преокрету своје правне битке, певачица каже да би радије делила видео снимке из своје дневне собе него што би изашла на сцену.

Свијет 18.07.2021 | 11:47
Бритни Спирс одбија да поново наступа

Бритни Спирс одбила је да поново наступа, док њен отац задржава контролу над њеном каријером. Рекла је да је надзор под којим је била 13 година "убило моје снове".

Њене примедбе, у дужој објави на Инстаграму, биле су последње у низу емотивних јавних коментара о оцу који контролише њене личне и финансијске послове.

"Нец́у ускоро наступити ни на једној сцени све док се мој отац бави оним што носим, ​​кажем, радим или мислим", написала је певачица.

Отац поп звезде, Џејми Спирс, има искључиву контролу над имањем своје ц́ерке у износу од 60 милиона долара због старатељског надзора који је одредио суд 2008. године.

Бритни Спирс: "Ово је злостављање. Нисам роб. Бесна сам и плачем сваки дан"

"Радије бих делила видео снимке ДА из своје дневне собе уместо са сцене у Вегасу. Нец́у да стављам тешку шминку и нећу да имам пробе у којима стално изнова покушавам да изведем ремиксе својих песама, а да на крају то не успем". написала је Бритни у објави.

39-годишња Спирс, која има нерастумачена питања менталног здравља, није наступала у јавности од краја 2018. године када је био крај њене светске турнеје.

Спирс је именовала новог адвоката који ц́е је заступати у њеном настојању да надзор оконча, називајуц́и га насилним.

Бритни: "Желим да извадим спиралу и добијем бебу, али ми отац не да"; фанови упали у суд

"Ово старатељство ми је убило снове ... тако да све што имам је нада и нада је једина ствар на овом свету коју је веома тешко убити", написала је она.

"Није ми се свидео начин на који документарци износе понижавајуц́е тренутке из прошлости ... Прошла сам све то одавно", додала је.

Спирс и њен адвокат тек треба да поднесу формални захтев за окончање надзорске функције. Следец́е рочиште одржаће се 29. септембра у Лос Ангелесу.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тако ти је то

18.07.2021 11:18

Птистанес на такав пројекат који изискује огроман посао и новац и мислис да ти онда мозе да падне на ум да је све увтвојим рукама, да мозес да радис ста хоцес, када хоцес, ако хоцес, занемарис због порока цитав птојекат и људе који зиве од тога.....

ОДГОВОРИТЕ