Вучић у Новом Саду: У току састанак напредњака

Обраћањем Александра Вучића данас је у Новом Саду у 10.00 сати почео састанак проширеног састава Извршног одбора СНС и страначких одбора из Војводине

Србија 17.07.2021 | 10:41
Вучић у Новом Саду: У току састанак напредњака

Скуп се одржава у препуној дворани Спенса у присуству више хиљада људи који су аплаузом поздравили долазак Вучића.

На састанку учествују и потпредседници и чланови Предсједништва странке, а одржава се без пришутва новинара.

Вучић је синоћ у Нишу имао састанак са страначким одборима централне Србије и Косова и Метохије на коме је дао задатке одборима и поручио да се припремају за Скупстину странке и изборе.

"Свако од нас треба да зна шта су му задаци и да се бори за своју странку и за своју земљу", рекао је Вучић.

Састанку су присуствовали чланови одбора напредњака из 17 округа централне Србије и са Косова, као и чланови Предсједништва странке.

Скуп је одржан у препуној хали Чаир у којој је било најмање 5.000 чланова странке, такође без присуства медија.

Вучић је недавно у Кладову најавио да ће се напредњаци озбиљно спремати за изборе и да је његов приједлог да се води позитивна кампања заснована на резултатима и ономе што ће у будуће бити урађено, а у шта људи вјерују.

Најављујући ове састанке, Вучић је у изјави ТВ Пинк рекао да ће да се боре и неће да потцјењују противнике, за које је рекао да се служе само псовкама и уцјенама.

"Уцјењују цијелу Србију, а имају боље услове него сто смо ми икада имали", рекао је Вучић, а на питање о томе да не желе дијалог каже ако хоће хоће, ако неће неће.

"За нас је важно да се спремамо и да осигурамо нашу позицију. То тежак посао пред нама и морамо да радимо ако хоћемо да се Србија развија", навео је Вучић.

(БН/Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Болан небио

17.07.2021 21:30

Без зезања, овоме не ваља шта ради ко онај лудак у с. кореји, и тако сличним земљама, Србија је ипак у европи, гледао сам на тв то је лудило

ОДГОВОРИТЕ