Огласио се Сецтор Сецуритy: Настављамо рад у пуном капацитету

"Компанија Сецтор Сецуритy обавјештава јавност, све своје клијенте и пословне партнере да свој рад наставља у пуном капацитету, испуњавајући све уговорне обавезе. Институције раде свој посао уз пуну сарадњу менаџмента наше компаније", саопштили су из компаније.

Република Српска 16.07.2021 | 17:44
Огласио се Сецтор Сецуритy: Настављамо рад у пуном капацитету

"Компанија ће се и даље трудити да задржи своју лидерску позицију на тржишту захваљујући радницима, клијентима, партнерима и менаџменту", казали су и додали да институције раде свој посао уз пуну сарадњу менаџмента компаније.

Подсјећамо, јуче су припадници Државне агенције за истраге и заштиту (СИПА) претресли више од 10 пословница компаније Сецтор Сецуритy у неколико градова у Босни и Херцеговини.

Приликом претреса су одузети компјутери, пословна документација, дупле касе које су кориштене за прикривање промета и већа количина новца за коју се вјерује да је предмет извршења кривичног дјела пореска утаја.

Акција је проведена у пословница у Бањалуци, Добоју, Требињу, Бијељини, Палама, Сарајеву, Тузли, Брчком, Витезу, Мостару, Ливну, Санском Мосту, Приједору, Козарцу, Градишци и Зеници.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ђуро

16.07.2021 17:52

Знамо ми то. Пуно је нас који знамо да је оно јуче била представа за јавност. Ударила Сипа на Милорада. Ма немој!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маркић

16.07.2021 22:18

СИПА је како чујем однијела новац који је требало јуче да добије око 1000,радника, и њихових хиљаде породица, узела сву архиву, спискове банковних рачуна радника, бројеве тел радника,. Ти радници си поштено зарадило изашло им свима на нос, јер требало је р одрадити преко 250 сати( они раде од 12- до 20 сати дневно х мизерних око 3 марке сат-250х 3 марке сат = 750 марака, у војним чизмама и црним униформама на плус 40 степени, јадни и вриједни радници, гледају глави мјесто сваки радни дан, за најгори посао и најмање плаћен). Е су паре које су радници требали добити јуче за свој рад, да прехране породицу, ОДНИЈЕЛА ИМ СИПА, нек од сваког радника присвоје 50 марака ето лове за гузоњу неког. Ђе су дневнице које су јуче биле спремне радницима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

17.07.2021 12:03

Еее Маркић можда си ти радио 250 сати и црнчио код њих али мораш знати синко да паре буду на рачуну фирме ако су "чисте" и онда иду на плате,дневнице итд.,ал код вас их извлаче из сламарице?!!

Name

Пм

17.07.2021 06:23

Препознао је народ ове васе преставе за јавност.Тако легализујете своје прљаве послове .За пар дана це доци извјестај да је фирма циста и да ту нема утаје пореза и криминала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕНАГЕР

17.07.2021 08:08

Како мозете радити у пуном капацитету када су вам однијели новац и рацунаре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хаха

17.07.2021 09:42

Мозее мозеее по партијској линијиии!!!!! Предухитрили ревизију странацаааа! Припремили се партијаси умрезени на свим нивоимааа!

Name

Ехеее

17.07.2021 09:40

Провиднооо ко папир!!! Цулум инсталирани одрадјује за партију посаоооо!!!! Ахааааа какоо огавноооо идиотски дрско изван свих закона и нирмалниг и ненормалниг!! Фујј багра корумпиранааа!! Пљацкаа стољеца трајее од рата до данас на све нацине и могуце и немогуце! Страснооо зло 21 вијека!!

ОДГОВОРИТЕ