Дејан Матић о пресељењу из Србије и животу у Бечу!

Певач Дејан Матић пре неколико година одлучио је да се са супругом Јеленом и њиховим синовима Зораном и Константином пресели надомак Беча, а како открива, због те одлуке није зажалио.

Забава 16.07.2021 | 13:49
Дејан Матић о пресељењу из Србије и животу у Бечу!

- Живимо у месту поред Беча. Због посла морам да будем у Србији, трудим се колико год могу да сам ту и да ме има на сцени. Живот у Београду и Бечу разликује се утолико што ја овде кад завршим своје обавезе одем горе и посвећен сам деци и супрузи. Мислим да много више времена имам за њих него да смо били овде - прича Дејан и додаје да сматра да селидба има многе добробити и за синове:

Dejan Matić
фото: Курир телевизија

- Они имају опцију да се врате писмени на немачком језику, ето им један занат у рукама, само тако да гледамо то је један плус.

Како каже, период пандемије искористио је да ужива у сваком тренутку са породицом.

- Трудим се да из сваке негативе изучем бар мрвицу нечег позитивног, доброг. Скоро годину и по дана сам се преусмерио на децу и породицу, тако да смо почели да свирамо клавир, кренули су у музичку школу! Прошле године сам провео пет недеља са породицом на Тасосу, човек сам који воли море и пристао бих да цео живот проведем на мору, без проблема. Мислим да се тај одмор више никад неће поновити. Мораће да се ради, тако да сам доста тога позитивног извукао из целе ове ситуације. Били су ме жељни и жена и деца, зато је ових годину и по дана било баш феноменално - кроз осмех истиче популарни певач и открива да је његова супруга сматрала да ће он тешко поднети изолацију:

- Рекла ми је да је мислила да ће бити тотално обрнуто, да није очекивала да сам ја тај који је најбоље поднео ову целу ситуацију. Некако сам се помирио са тим да је то тако и кад јаве да је терен слободан идемо даље са наступима, то је то.

Dejan Matić
фото: Принтсцреен/YТ

Дејан и Јелена су прави пример да брак певача не мора да се темељи на скандалима, а како Матић открива, најбитније је да међу супружницима има љубави:

- Мислим да би брак опстао и одржао се најбитнији су љубав и компромис. Моја супруга зна шта радим, на почетку је знала са ким има посла. Она није кафански тип, а пре неки дан ми је рекла: “Кад сам се ја пожелела да одем у кафану, могу да замислим како је теби”.

Dejan Matić, Jelena Matić
фото: Драган Кадић, Марина Лопичић

(Курир.рс/Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар