Тривићева похвалила рад начелника Милићевића

„Уз озбиљног начелника, који има стручан тим сарадника, могу бити урађене круцијалне ствари за локалну заједницу. Начелник Милићевић је вратио наслијеђене дугове општине Шамац, отворио општину према новим инвестицијама, а како сам информисана, ускоро се очекује још једна озбиљна инвестиција путем које ће се обезбиједити нових 150 радних мјеста", рекла је потпредсједница ПДП-а и народни посланик Јелена Тривић, која је данас била у посјети Општини Шамац и начелнику Ђорђу Милићевићу.

Република Српска 14.07.2021 | 16:19
Тривићева похвалила рад начелника Милићевића

"Веома ме радује овакав начин рада начелника Милићевића, јер је битно да као политичка опозиција на републичком нивоу покажемо да општине гдје су начелници из опозиционе политичке структуре имају резултате, а Шамац је једна од њих“, додала је она.

Тривићева каже да је једна од тема била и слободна економска зона, за шта Шамац има перспективу, простор и инфраструктуру: 

„Такав је примјер општине Пирот, која је највећа слободна економска зона у Србији и коју је начелник Милићевић посјетио. Вјерујем да ће отварање слободне економске зоне бити реализовано, као и многи пројекти до сада, а квалитет и резултате рада начелника су најбоље оцијенили грађани када је доминантно, са преко 70% пордшке, освојио други начелнички мандат на протеклим изборима“, истакла је Тривићева. 

Начелник општине Шамац, Ђорђе Милићевић, истакао је да је са Јеленом Тривић разговарао и као са народним послаником, али прије свега економистом, о перспективама развоја општине и могућностима у општој економској ситуацији: 

„Госпођу Тривић сам упознао са чињеницом да смо заокружили један позитиван циклус што се тиче економских параметара општине, али и политике социјалне заштите, пружајући подршку сваком новорођеном дјетету, помажући финансирања вантјелесних оплодњи, као и превоз основцима и средњошколцима.

По избору на мјесто начелника наслиједио сам огромне дугове, али смо то успјели да санирамо, повучемо преко два милиона КМ бесповратних средстава из различитих фондова, које улажемо у инфраструктурне пројекте“, рекао је Милићевић.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

92

14.07.2021 14:59

Оваквог човјека треба кандидовати за републичке и државне фунције

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само образ и цаст

14.07.2021 16:59

Без пљацке и морају бити добри резултати. Јос када не би було дугова та врацање а које је неко задузио да би пљацкао.....

Name

Јелена

14.07.2021 18:54

Па био је помоцник у министарству вањских послова БиХ али је одлуцио да се врати и бори за Самац. Лаксе би му било у Сарајеву али види се да је борац.

Name

Ре

15.07.2021 00:07

Све мој до мојега.

Name

ВЕТЕРАН

14.07.2021 15:54

Миличевић је број 1 у РС-у.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

14.07.2021 21:36

Овај човјек је борећи се са минусом од 15 милиона који је наследио, успио направити доста! Сам Бог га послао да заустави пропаст у опстини Шамац!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.07.2021 08:24

Потребни су такви људи у политици, а не ови мафијаси