Маринин син уринирао по Лукасовој књизи, Аца му жестоко одбрусио!

Милан Лаћа Радуловић, син Марине Туцаковић и Александра Футе Радуловића, опет је направио ексцес о ком сви причају! Сада је на његовој мети Аца Лукас чију је књигу "Ово сам ја" претходних дана бацао у канту за ђубре, стављао у тостер и на крају у ве-це шољу да би затим по њој уринирао.

Забава 13.07.2021 | 17:17
Маринин син уринирао по Лукасовој књизи, Аца му жестоко одбрусио!

Да ли му се заиста толико није допао садржај аутобиографије фолкера или је у питању нешто друго, текстописац није открио. Али, пре тога је на Твитеру поставио питање пратиоцима да ли је неко од њих прочитао поменуту књигу, а онда је обелоданио да је ипак дао 500 динара да би га прочитао.

Milan Laća Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ТWИТЕР

Потом је пре два дана почео да објављује слике на којима се види како је Ацину аутобиографију бацао где год је стигао, желећи да покаже како је она безвредна и да ничему другоме не служи.

Milan Laća Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ТWИТЕР

Његов гест бацања књиге у ве-це шољу и уринирања по њој згрозио је пратиоце, чак и оне који нису љубитељи Лукасовог лика и дела.

Aca Lukas
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

Сматрајући ово као неваспитано, бахато и некултурно понашање, Лаћу су људи критиковали и говорили да је испао "примитиван и прост". У једном тренутку он је избрисао спорни снимак на коме се види уринирање по књизи, а потом га је поново објавио.

Milan Laća Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ТWИТЕР

- Извињавам се због случајног уклањања видеа просипања степ сокића на роман аутора који конзумира ванилин шећер на нос. Поправљено - написао је испод видеа.

Milan Laća Radulović
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Лаћу смо хтели да питамо зашто је ово урадио и због чега толико не воли Лукаса, али његов број познат редакцији није у функцији.

С друге стране, Аца нам се одмах јавио и у свом стилу дао коментар упућен сину Марине и Футе.

Aca Lukas
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПИНК

- Твитер немам . Јер је Твитер у 90 посто случајева групна терапија за безнадежне психијатријске случајеве и десет посто за нормалне, који и даље гаје утопистичку идеју да се овима нешто може објаснити! У коју групацију спада овај џанки (зависник од наркотика, прим.аут.), просудите сами! У овај санитарни елемент би било најбоље за њега да скочи он, јер он за боље и није! Ја ћу да му помогнем у томе! Пустићу воду! - рекао нам је Лукас.

Позвали смо и Марину како бисмо чули њен коментар, али нам се јавио непознати мушкарац и рекао да она спава.

Marina Tucaković, Milan Laća Radulović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овај

13.07.2021 20:38

Лаца,стварно није у винклу.

ОДГОВОРИТЕ