Једна од најзгоднијих глумица Пенелопе Круз коначно усликана на плажи!

Пенелопе Круз (47) и њен супруг Хавијер Бардем (52) су усликани на плажи на Сардинији, а то је један од ретких тренутака када се холивудски пар може видети у јавности.

Забава 12.07.2021 | 21:41
Једна од најзгоднијих глумица Пенелопе Круз  коначно усликана на плажи!

Наиме, славни пар је усликан на плажи, а том приликом су били веома расположени, а Пенелопе је овом приликом показала своје згодно тело.

Penelope Kruz
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Она је носила светлоплави купаћи костим у ком је истакла свој дубоки деколте, а сви су гледали и у њене савршено издефинисане ноге за њене године.

Penelope Kruz
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Чини се да Пенелопе још увек нема боре на лицу и изгледа веома младолико, док и њен супруг изгледа веома добро.

Penelope Kruz
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Хавијер има мало опуштенији стомак, но руке и ноге су му и даље веома затегнуте, а у лицу је и даље прави латино заводник.

Penelope Kruz
ФОТО: ПРОФИМЕДИА

Подсетимо, Шпањолка која осваја лепотом је позната по свом феминизму и често истиче да јој сметају критике на рачун женског тела и година.

- На почетку каријере лагала сам о својим годинама, у једном тренутку ни сама нисам знала колико имам година. Али тада сам хтела да будем старија. Иако сам снимила први филм "Јамон, Јамон" с 15 година, тада сам рекла да сам две године старија - рекла је Пенелопе.

Иначе, Круз се 2010. удала за шпанског колегу Хавијера Бардема (51). Само годину дана касније су добили сина Леа (9), а ћерку Луну добили су 2013. године. Пенелопе је до сада снимила четири филма с мужем.

- Увек је мало застрашујуће снимати с мужем, јер мораш да се уживиш у причу која је можда мало узнемирујућа, па пазиш да не одеш предубоко у материју. Али с друге стране, не можеш сцене урадити благо - закључила је Пенелопе.

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар