Ана песмом прозива Расту: Уништила сам му ауто и живот али било је лепо!?

Ана Николић не престаје да привлачи пажњу својим ексцентричним понашањем и изјавама у јавности. За викенд је наступала у Бечу, у једном клубу, а како су је све време снимали фанови и објављивали то на Инстаграм, могли смо свашта да чујемо и видимо.

Забава 12.07.2021 | 18:20
Ана песмом прозива Расту: Уништила сам му ауто и живот али било је лепо!?

Прво, Ана је све време једва држала равнотежу и успевала да игра како треба, вероватно због високих потпетица. Њено лелујање на бини привукло је доста пажње људи који су то коментарисали врло досетљиво и духовито. Затим, и певање је било мање-више упитно, бар по ономе што смо могли да видимо на снимцима на друштвеним мрежама, на којима се чује да Ана углавном публици препушта хорско певање својих хитова.

Ana Nikolić
ФОТО: ИНСТАГРАМ

Али оно што је свакако најзанимљивије јесте да је Николићева поткачила једног од својих бивших. Барем тако мисле њени фанови који су о томе писали на друштвеним мрежама.

Док је изводила свој хит "Било је лепо", у деоници која треба да гласи: "И тако ми је лепо причао, и тако ме је лепо лагао, и мени је тако лепо свашта на памет падало", уместо тога, она је рекла: "И тако ми је лепо причао, и тако ме је лепо лагао, и ја сам му с**бала и ауто и живот и све."

Иако није открила на кога се то односи, многи претпостављају да је провоцирала бившег мужа Стефана Ђурића Расту, што су коментарисали на друштвеним мрежама.

За такве сумње постоји повод јер се то заиста десило. Ана је према сопственом признању пре неколико година уништила аутомобил тадашњем дечку Расти. Док су се забављали, репер јој се није јављао на телефон, па је Николићева посумњала да јој је неверан. Отишла је до његове зграде и направила куршлус.

Stefan Đurić Rasta, Ana Nikolić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, КУРИР

- Према Расти сам имала милости. Нисам му слупала ауто, али сам у пиџами у пола ноћи дошла таксијем испред зграде. Нисам сигурна да ли смо се тад забављали или смо се тек венчали. Много ме је изнервирао, није хтео да ми се јави на телефон. Била сам "у флаши" озбиљно. У папучама сам дошла испред зграде, такси ме је чекао. Узела сам кључеве и по оном новом "мерцедесу" од 100.000 евра потписала сам се: "Ја сам, пи**о, Ана!" Значи, штета је била пет хиљада евра јер сам се потписала по свим вратима. И по предњим и по задњим и испод аута сам се потписала. Сјебала сам му цео ауто! - рекла је Ана у разговору пријатељици, а што је Курир објавио на основу снимка до којег смо тада дошли.

Ana Nikolić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН YОУТУБЕ

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар