‘Нектар’ пиво буди фестивалски дух

- Бањалучкој пивари је представљање новог бренда пива ‘Бараба’, новог изгледа ‘Нектар’ пива као и популарних радлера - ‘Нектар лимуна’ и ‘Нектар грејпа’, послужило као одлична увертира за богату фестивалску сезону чији је заштитни знак управо нови ‘Нектар’. Из ове компаније истичу да су веома срећни јер се обистинила њихова тврдња да ће све ово проћи и да коначно можемо уживати у музици, дружењу и наравно - најбољем пиву. 

Забава 12.07.2021 | 09:55
‘Нектар’ пиво буди фестивалски дух

„’Нектар’, наш највећи пивски бренд, већ дуги низ година, поносно стоји уз највеће фестивале у БиХ - ‘Нектар Фресх Wаве’ и ‘Нектар ОК Фест’, као и бројне друге. Опредељеност Бањалучке пиваре јесте да подржи културу и рок музику, а посебно место заузимају и други музички догађаји. Упркос отежавајућим условима у којима смо се сви нашли у време пандемије,  било нам је важно да останемо уз све наше партнере и пружимо им подршку и тада и сада,” изјавио је Слободан Срећковић, нови директор маркетинга Бањалучке пиваре.  

Девети ‘Нектар Фресх Wаве фестивал’ биће одржан од 5. до 7. августа на бањалучкој тврђави Кастел, а на њему ће наступити више од педесет реномираних извођача. Ове године, Фестивал окупља нека од најпознатијих имена са свјетске регионалне сцене, која ће нам се придружити на главној бини фестивала: Свен Вäтх, Иларио Алицанте, Настиа, Вицтор Руиз, Деборах Де Луца, Јохн Дигwеед.

Бањалучка пивара, велики пријатељ ОК тима и генерални спонзор ‘Нектар ОК Феста’ пружила је подршку у припреми и планирању, седмог по реду, “Нектар ОК Феста” на Тјентишту.

„Овогодишњи ‘Нектар ОК Фест’ одржаће се од 13. до 15. августа на добро познатој локацији, Тјентиште – Национални парк Сутјеска. На три фестивалска стаге-а публика ће ове године бити у прилици да ужива у наступима најпознатијих имена домаће и регионалне сцене. Ту су: Ван Гогх, Бајага и инструктори, Хладно пиво, Горан Баре & Мајке, Зостер, Дарко Рундек & екипа, Бркови, ТБФ, Канда, Коџа и Небојша, Мореуз и многи други. Осим музичког програма очекују нас и филмске пројекције, промоције књига, активности у природи - рафтинг, планинарење,"  поручују из ОК теам-а.  

Поред поменута два фестивала,  ‘Нектар’ пиво је заштитни знак ‘Нектар Гарден фест-а’ који се одржава у периоду од 22. јула до 24. јула  и ‘Мото фест-а Бањалука’ који се одржава у периоду од 20. до 22. августа. 

(БН) 

 

Коментари / 0

Оставите коментар