Данас облачно, поподне могући локални пљускови

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити умјерено до претежно облачно вријеме са локалним пљусковима и грмљавином у поподневним часовима и највишом температуром од 25 до 31, на југу и до 36 степени Целзијусових.

Република Српска 11.07.2021 | 09:31
Данас облачно, поподне могући локални пљускови

Ујутру и прије подне биће промјенљиво до умјерено облачно. Од југозапада ка сјеверу и југоистоку мјестимично је могућа слаба киша, у осталим предјелима претежно ведро и сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана па све до увече биће промјенљиво, а јачи развој облака нестабилности условиће пљускове са грмљавином углавном од централних предјела ка истоку и југоистоку, али и од југозападних дјелимично ка сјеверу. Могуће су локалне непогоде праћене градом и јачим вјетром у зони падавина.

Дневна температура биће мало нижа него претходних дана, ноћу локално свјежије.

Дуваће слаб до умјерен југозападни вјетар у Херцеговини и западним подручјима, а у осталим предјелима сјеверни и сјевероисточни, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 8.00 часова: Чемерно 14, Бјелашница 15, Гацко, Соколац, Сребреница и Иван-седло 17, Вишеград, Мркоњић Град и Бугојно 18, Приједор, Градишка, Зворник и Бихаћ 19, Сарајево 20, Бањалука 21, Билећа, Тузла и Зеница 22, Бијељина и Добој 23, Требиње 24, те Градачац и Мостар 25 степени Целзијусових. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар