Стиже освјежење у БиХ: Сутра облачно са кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити умјерено до претежно облачно вријеме са кишом, пљусковима и грмљавином, те највишом температуром од 25 до 31, на југу до 36 степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 10.07.2021 | 17:51
Стиже освјежење у БиХ: Сутра облачно са кишом

Ујутру ће бити промјенљиво до умјерено облачно, од југозапада ка сјеверу и југоистоку мјестимично је могућа слаба киша, а у осталим предјелима претежно ведро и сунчано, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана преовладаваће промјенљиво до претежно облачно, а послије подне ће јачи развој облака нестабилности условити пљускове са грмљавином углавном од централних предјела ка истоку и југоистоку, али дјелимично и ка сјеверу. Могуће су локалне непогоде праћене градом и јачим вјетром у зони падавина.

Дневна температура биће нешто нижа него претходних дана, а ноћ локално свјежија.

Дуваће слаб до умјерен вјетар промјењивог смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха данас у 14.00 часова: Бјелашница 13, Иван-седло 19, Чемерно и Соколац 24, Сарајево 25, Мркоњић Град и Тузла 26, Зворник, Градачац и Зеница 27, Бијељина и Бихаћ 28, Бањалука, Приједор и Добој 29, Вишеград и Неум 30, Билећа 33, Требиње 35, те Мостар 36 степени Целзијусових.

(Агенције)

Коментари / 0

Оставите коментар