Иза решетака је био 2 пута, 2003.остао без пребијене паре а онда постао популаран!

Певач Бобан Рајовић ретко говорио периоду када је због саобраћајних прекршаја боравио иза решетака у страној држави, а сада је по први пут отворено признао како данас гледа то раздобље у животу.

Забава 10.07.2021 | 14:21
Иза решетака је био 2 пута, 2003.остао без пребијене паре а онда постао популаран!

"Било је разних проблема код мене и то је нека људска карма. Имао сам тешких тренутака, али сада кад сам зрелији, не стидим се ниједне секунде свог живота. Имао сам неких пубертетских несташлука, тако да сам био иза браве једно два пута, али и то је за људе. Многи кажу ко није био у затвору, није пробао нешто право у животу. Мада, тај мој боравак у затвору је био нешто сасвим безопасно и глупо. У сваком случају то ме је опаметило и оснажило", каже певач и открива како васпитава своју децу.

фото: Стефан Јокић

"Далеко било. Децу васпитавам у скроз супротом смеру. То је била нека моја брзоплетост и неки тренуци у младости. Сво троје моје деце су далеко од тога, они су спортисти и не враћамо се на те теме", каже он.

Рајовић признаје да је у једном периоду био на ивици финансијске егзистенције.

"Имао сам много тешких тренутака, сматрам да је можда та 2003. година била пресудна. Тада ми је и највише била уздрмана породица. Имао сам две мале ћерке, а син је имао само две године. Док сам ја био у Београду, они су живели у Данској. Издешавало се свашта приватном плану, остало се и без новчаних средстава, имао сам огромне дугове и тај период између 2003. и 2007. ми је био најтежи. После тога сам снимио песму "Усне боје вина" и покренуо се", искрен је Бобан и додаје да не практикује да штеди новац:

фото: Дамир Дервишагић

"Невероватно, али волим да потрошим сав новац који имам. Нисам неко ко воли да купује скупе виле и станове, већ живим за тренутак и онда волим да потрошим све. Гледам само да ми породица оскудева и да немам грижу савести - да њима нешто фали", рекао је Рајовић.

Рајовић открива како је за само једно вече потрошио чак 10.000 евра.

"Имао сам само 19 година и мислим да сам тада упознао моју драгу жену у једној дискотеци у Данској. У том тренутку сам имао једно 100.000 круна код себе, то је око 10.000 евра. Био сам у неком фазону да се покажемида шармирам садашњу супругу. Било је ту једно 150 наших Југословена у клубу, а ја сам рекао конобару да свима донесе пиће и платио цех. Једноставно сам желео да осетим и то у зивоту и кажем себи и то сам урадио - частио целу кафану", изјавио је певач.

фото: Драгана Удовичић

(Курир.рс/Сцена, Фото: Немања Николић)

Коментари / 0

Оставите коментар