Добој је показао да треба мијењати Изборни закон

На данашњем Сабору Градског одбора ПДП-а Добој изабрани су чланови одбора, руководство и нова предсједница Градског одбора Оливера Недић. 

Република Српска 09.07.2021 | 19:24
Добој је показао да треба мијењати Изборни закон

Предсједник ПДП-а Бранислав Бореновић рекао је да је Сабором у Добоју завршен унутарстраначки процес избора. 

„У Добоју је на чело ПДП-овог одбора изабрана права особа, бескомпромисни борац за бољи и праведнији Добој, Оливера Недић. То је веома одговорна улога у граду који је симбол политичке корупције. Врло добро знамо да је овдје за локалне изборе покрадено 15.000 гласова, у чему су учествовали кључни људи СНСД-а“, каже Бореновић. 

Он напомиње да је Добој најбољи примјер потребе за измјеном Изборног закона. 

„У Добоју, али и шире, грађани се ослобађају страха и јасно исказују да желе промјене. Зато су фер и поштени избори један од најбитнијих политичких циљева. Међутим, без обзира да ли ће доћи до измјене закона, сигуран сам да ћемо за 15 мјесеци у читавој Републици Српској почети да правимо бољи политички, економски и морални амбијент“, истакао је Бореновић. 

Потпредсједница ПДП-а Јелена Тривић је рекла да Градски одбор ПДП-а Добој има потенцијал да се шири, расте, привлачи нове људе. 

„У наредном периоду наш одбор ће прије свега појачати рад на терену и Добој ће бити један од позитивних изненађења на општим изборима, без обзира што знамо шта власт све чини да угуши опозицију у Добоју. Људи у Градском одбору ПДП-а су симбол отпора бахатим локалним моћницима које ћемо заједно са њиховим шефовима 2022. послати у политичку прошлост“, каже Тривићева. 

Она истиче да Добој има перспективу да буде економски развијен град, а не да људи иду у околне општине у ФБиХ да раде, али је предуслов развоја смјена политичких структура које тренутно владају и Добојем и Републиком Српском. 

Новоизабрана предсједница Градског одбора ПДП-а Добој, Оливера Недић, каже да је питање насушног опредјељења борба за слободу у Добоју.

„Што се тиче привредног развоја, демографске обнове, правде, Добој је одавно свему томе рекао 'Лаку ноћ'. ПДП је опредјељен да се, са тимом људи који не пристаје на компромис, ослободи власти која је наше суграђане заробила да буду мимо сваког развоја. У нашим суграђанима видимо највеће савезнике у нашој борби за промјенама“, истакла је Недићева. 

Гост Сабора је био предсједник Главног одбора Српске демократске странке Милан Милићевић, који се обратио присутнима. 

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Зока

09.07.2021 19:39

Мијењајте шта хоћете,СНСД опет побијеђује.Сад навалите са оним вашим примитивним коментарима.Али,ни то вам не помаже.Што нас више нападате и блатите,ми све бројнији и јачи.Сад ће вама опозиција причати приче "што је баби мило...."

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

09.07.2021 20:15

Нити сте бројнији, нити сте јаци...поготову у Добоју. Добој само цека правог цовјека, али тек након сто се Изборни закон промијени и то тако да онемогуци Прелетаце. Дотле...иде како иде и небитно је с ким. Мозе и вас Дудук Профитеровиц Ронхиловиц....

Name

добојлије

09.07.2021 20:18

Ахахахааа, смијесан си до бола...СНСД је доведен на тенковима, а отици це ускоро на крилима измјене изборног закона. У противном, народ це се дици и против позиције и опозиције

Name

Акса

09.07.2021 20:21

СНСД никад није био у вецем расулу. У Добоју никад и није био ... у Добоју се Обрен продао. А она Вулицка Богомољка уби се саљуци поруке цланству, те пљујте овога, те пљујте онога, ајд сад испод овог цланка ме хвалите итд, итд... смију се и највјернији цланови сто су некад били и прогнозирају да Дудук неце јос дуго

Name

Монах

10.07.2021 07:09

Ово се мозе десити само у Добоју тамо гдје је онај распоп нацелник јер онаква наказа је греска Бога ускоро цему доци судњи дан

Name

Борац

10.07.2021 07:14

Добој је први град папака.

Name

Петар

09.07.2021 20:06

Па опозиција је два пута убједљиво изгубила у Добоју - не разумијем засто због Добоја. Свака партија је имала своје посматраце и немогуце је било направити манипулације које би остале неоткривене. А све партије се слузе нецасним радњама (плацање гласова и сл.) како би добиле који глас висе, то је вец свима познато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој

09.07.2021 21:05

Ниси у праву. У Добоју су се дословце вреце замјењивале врецама из приватних аута. Ста мислис откуд Вулицки 100% гласова на многим гласацким мјестима?

Name

Ре

10.07.2021 08:34

Вулицка је примјер бахатости у политици, не знам ко нормалан за њу мозе да гласа?

Name

продавац магле

09.07.2021 21:17

И кад процитас ово видис који смо ми јад и биједа,људи у Европи се боре за технолоски напредаки економски развој ми се боримо какв це бити изборни закон.Људи то иза себе оставили прије50 и кусур година.Мени су смијесни ови политцари па и они остали заједно с народом у јаду и биједи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

10.07.2021 03:47

Добој је показао да и позиција и опозиција су Тески криминалци и да народ хитно их мора потрпати у Фоцу дозивота одузети све од њих и њихових најблизих и пријатељи кумови и остали Вратити народу стосу покрали и непустати гамад до зивота из Фоце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бацко

10.07.2021 07:52

Боту Зока о цему прицас јел о оним гласовима Вулицке и Јериница сто су нестали или о вјезби на Мањаци коју је Миле.одобрио или о задузењу Републике или о путу у НАТО сто је Миле потписа итд јел сте ту јаци или попио мало висе коле па кофеин ударио у главу па лупас глупости да није залосно било би смијесно

ОДГОВОРИТЕ