Ко је нова дјевојка градоначелника Бањалуке?

Упознали су се преко друштвених мрежа, удварање је трајало скоро два мјесеца, а синоћ је пао и први дејт. Све у свему, млади градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић има нову дјевојку.

Забава 08.07.2021 | 15:35
Ко је нова дјевојка градоначелника Бањалуке?

Након што се пар синоћ појавио на “Бањалука фесту”, неки медији су објавили да је Драшко на фестивал дошао у друштву своје дугогодишње дјевојке Бањалучанке Иване Масларић, али то није истина.

До забуне је дошло јер су двије дјевојке невјероватно сличне, па се у кругу његових пријатеља појавила пошалица да све Драшкове дјевојке и симпатије личе као да су штанцоване на исти калуп.

Пошто је након побједе на изборима Драшко Станивуковић “свечано обећао” да ће се “оженити до краја мандата”, спекулисало се чак да се заручио са Иваном, али то се није десило. Пар се разишао прошле зиме.

Нова дјевојка градоначелника Бањалуке је Кристина Бероња, студенткиња из Београда.

У Бањалуку је допутовала у друштво своје двије сестре, које су, као и она, праве љепотице.

– Синоћ су Драшко и Кристина први пут изашли као пар. Био је то дословно њихов први састанак. Упознали су се преко друштвених мрежа и Драшко јој се дуго удварао, али је ову своју симпатију крио од јавности – открио је један Станивуковићев пријатељ.

У шали је додао да Драшко није одустао од намјере да се ожени до краја мандата.

(Српскаинфо) 

Коментари / 0

Оставите коментар