Највећа журка на Балкану: Вечерас почиње Егзит

Јубиларни 20. Егзит почиње вечерас и трајаће до недјеље, 11. јула на новосадској Петроварадинској тврђави, а посјетиоце очекују наступи једног од највећих европских хеви-метал бендова Сабатона, као и легендерног словеначког Лајбаха, те Дејвида Гете и Робина Шулца.

Србија 08.07.2021 | 10:06
Највећа журка на Балкану: Вечерас почиње Егзит

Вечерас, између осталих, наступају Рони Сајз и Ел Ти Џеј Бјукем, ди-џеј Снејк, Буч Кесиди, Хладно пиво, Сенидах, Нина Кравиц, Амелија Ленс, Марко Луис, Хелем нејсе.

Друга фестивалска вече резервисана је за Сабатон, Тајгу, Ван Гог, Масеа Плекса, Пола Калкбренера, Амиру Медуњанин, Атеист реп, Гоблине...

Посјетиоци ће у суботу, 10. јула, имати прилику да слушају и гледају Асафа Авидана, Робина Шулца, Пола ван Дајка, Обојени програм, Саторија, Саншајн, Бориса Брејху и друге извођаче.

Јубиларни Егзит ће у недјељу, 11. јула, затворити Дејвид Гета, Лајбах, Рундек и екипа, Соломун, Марко Настић, Лав хантерси, Масимо, Ајс Нигрутин и Тимбе, Ида и Лолобриђида...

За највећу журку на Балкану, која обиљежава јубиларно, 20. издање, велико је интересовање публике, посебно из региона, о чему свједочи чињеница да су смјештајни капацитети распродати, поготово у приватном смјештају, хостелима и појединим хотелима.

Према подацима инфо-центара и хотела, током Егзита ће доћи највише посјетилаца из Србије и бивше СФРЈ, али и из Француске, Њемачке, Турске, Холандије, Аустрије, Италије, Русије, Египта, Туниса, док је примијетан изостанак великог броја посјетилаца из Енглеске.

Егзитов камп, омиљена локација многих посјетилаца Фестивала, ове године ће ипак бити дио смјештајне понуде у Новом Саду, објављено је јуче на службеној страници овог фестивала, уз напомену да је улаз дозвољен искључиво онима који посједују фестивалске наруквице.

У саопштењу је наведено да је, захваљујући изузетно доброј епидемиолошкој ситуацији у Новом Саду и Србији, од Кризног штаба добијена дозвола за постављање кампа, који ће се налазити на Штранду, а своја врата ће отворити данас и радиће до уторка, 13. јула.

- Капацитет кампа, лимитиран на само 750 људи, попуњен је и више није могуће купити улазницу - наведено је у саопштењу.

Фондација Егзит ће имати више еколошких кампања и акција, попут "Рециклирај и освоји", гдје ће посјетиоци добијати поклоне за прикупљених 15 пластичних чаша, флашица, лименки и за ту прилику ће на тврђави бити постављене двије рециклажне станице.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ха ха

08.07.2021 09:12

Добар разлог за да правдају корону

ОДГОВОРИТЕ
Name

Злаја

08.07.2021 09:18

А после тога ће да навале на омладину да се вакцинише .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вецерас

08.07.2021 09:39

Вецерас почиње нови талас корона вируса , Делта сој , људи нису нормални корона хара а они одрзавају концерта. , отишло све у п м , а тек шта ће бити у Републици Српској гдје нема ни лијекова ни вакцина, ужас и страшно , власт под хитно мијењати народе , због неодговорних настрадају нормални људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

08.07.2021 10:24

А де ти нама реци а ста це се то спектакуларно десити након ових концерата.Де цовјеце опусти се,иди негдје на купање,ста стално мислис о корони...

Name

Др

08.07.2021 10:44

Корона која је измишљена.

Name

Ману Чао

08.07.2021 15:45

Ништа посебно, ове године танкосава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пази,пази памети

08.07.2021 17:58

Да ли је мудро оволико окупљање младих људи на једном месту? Питам се да ли це организатор одговарати ако се неко "зарази"?

ОДГОВОРИТЕ