Потписао развод брака са оркестром за прославе

Један неименовани мушкарац коначни раскид свог брака пропратио је довођењем бенда испред матичне канцеларије у којој је ставио потпис којим је окончао некада обећавајућу љубавну причу.

Свијет 07.07.2021 | 21:58
Потписао развод брака са оркестром за прославе

Призор је забиљежен у мексичкој савезној држави Коахуиља, а генијалац је испред канцеларије стигао насмијан од ува до ува и расположен за пјесму.

 Од бенда је затражио да свечани чин испрати хитом "Цабрóн y Ваго" (Гад и пропалица), а снимци свједоче да је у канцеларији био срећан попут малог дјетета зато што поново постаје слободан човјек.

Тамошњи медији нажалост нису успјели да сазнају каква је то иза њега била патња и колико је трајала, као ни то да ли је можда и његова бивша драга раскид везе прописно прославила.
 
Иначе, пјесма "Цабрóн y Ваго" у тексту сугерише да је и сам био несташан, али морамо допустити могућност да ју је слављеник наручио из ироније.

(Независне новине)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

КАМЕН

07.07.2021 21:00

СВАКА ЦАСТ ИМАО ЈЕ И СТА ПРОСЛАВИТИ СЛОООБОДАААА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако се то ради.

08.07.2021 14:32

Кад се мозе онолико весеље при склапању брака организоват онда треба код разбода брака јос веца прослава да буде и сви на крају хаппy. Брак је ионако бесмислен ,измисљотиња за институције...

ОДГОВОРИТЕ