Нови бизнис: Купује апартмане на Златибору!

Певачица Александра Пријовић купује на Златибору апартмане које ће издавати.

Забава 07.07.2021 | 18:25
Нови бизнис: Купује апартмане на Златибору!

Млада певачица смислила је како да додатно заради, па се бацила на бизнис са некретнинама. Прија је већ пронашла пет апартмана у новоградњи које ће ускоро капарисати.

- Док је седела код куће током пандемије, доста је размишљала о покретању новог посла. Схватила је да од певања можда неће увек моћи да зарађује, па су јој разне идеје падале на памет. Разговарала је са Филипом, Бреном и Бо- бом и тако дошла на идеју да улаже у некретнине - почиње причу и додаје да је певачица послушала савет Живојиновића, који су јој рекли да је издавање апартмана веома исплатив бизнис:

- Брена и Боба држе ресторан у центру Златибора и када дођу на ову планину, морају да плаћају смештај. То је био разлог више да се Прија и Филип одлуче за куповину пет апартмана, јер би је дан оставили за себе, а остале издавали. Пријовићева је недавно наступала баш на Златибору, па је искористила прилику да мало ,,ошацује" апартмане који се тамо продају. Пре концерта је вечерала са инвеститором који зида апартмане недалеко од језера на Златибору. Његова зграда је у завршној фази и требало би да буде све готово до септембра. Договорио се са Пријом и Филипом да му ускоро дају капару, а остатак новца када буде завршена градња - каже извор.

Aleksandra Prijović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Певачица се тим поводом огласила и потврдила сазнања.

- Планирам да купујем некретнине у будућности. Треба улагати и мислити на сутра. Све је још у преговорима, али је тачно да има неколико апартмана који ми се заиста свиђају. Србија је генерално прелепа, а ја волим Златибор и кад год могу, дођем са породицом на одмор, а често тамо и наступам - каже Прија.

Aleksandra Prijović
ФОТО: ПРИНТСКРИН/ПРЕМИЈЕРА

(Курир.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

07.07.2021 17:29

Па колико и на који начин зарађује толике паре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

08.07.2021 06:47

Купује Свекар и свекрва,1,5 година се не ради, одакле

Name

Она

08.07.2021 14:03

Зарадила,мало сутра.