Зорица развезала језик па открила тајне естраде!

Певачица Зорица Марковић развезала је језик и открила тајне о колегама, споменула и чланове жирија у "Звездама Гранда", а ево шта каже о пластичним операцијама.

Забава 06.07.2021 | 16:25
Зорица развезала језик па открила тајне естраде!

Признаје да јој је Митар Мирић, с којим су је чак доводили у везу, помогао да се пробије на естради, али да се на њој задржала искључиво својим радом и трудом.

Zorica Marković
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Певачица је позната и по томе што уме да се нашали и на сопствени рачун, па је тако испричала анегдоту из младости када је велики хит припао њеној колегиници, како сама каже, само зато што је "била боља риба од ње".

- Кад је требало да снимим песму "Шта ће ми живот без тебе драги", ту је била Силвана која је, је*ига, била атрактивнија и популарнија, па је песма отишла њој. Није ми на крају било жао, али ето једне анегдоте из тог времена. Тома ме је много готивио, али је песму дао њој - кроз смех је испричала Зорица.

- У Београд сам дошла 1972. Отишла сам у ресторан у ком су се у то време скупљали естрадњаци, а кад сам угледала Тому Здравковића и Шабана Шаулића, хтела сам да паднем у несвест. Била сам клинка, замислите да их видите, а пре тога сте то могли само на ТВ. Тада сам упознала Микија Митровића, који је тада писао много песама. Он ме је питао да ли бих радила с једним оркестром шест месеци, потписује се уговор и имамо плату уредно. Касније сам почела да снимам песме и то је врло добро прошло иако нисам очекивала да ћу да се пробијем на естради. Народ ме је у старту прихватио јер тада није било много певача. Први албум продала сам у 400.000 примерака и од тада је каријера ишла само узлазном путањом. Митар Мирић је тада био ултрапопуларан и његов менаџер ме је позвао да будем гост на једном од концерата. Пристала сам и тако сам направила име, зато сам Митру захвална до данас -прича Марковићка и осврће се на приче из прошлости, а тичу се Митра Мирића:

Zorica Marković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

- Никада се тајно нисам удала за њега иако се причало да се међу нама нешто дешава. Остали смо само пријатељи, мада и сада има људи који не верују да нисмо били присни. Они који су га мрзели су причали да се много коцка. Никада то није радио, пио је као смук, годинама је конзумирао алкохол, али видим да је данас престао с тим. Много је тога на естради, не знам ни сама ко не пије! Покојни Синан Сакић и Џеј су имали све могуће пороке, од њих двојице није се знало ко више пије. Шабан је исто био порочан, Тома Здравковић такође. Ево сад и ови млађи, то је тако. Никад, међутим, нико није правио проблеме. Сви одраде концерте као да су цео дан пили кабезу. Тако се то радило, а не ко ови клинци данас.

- Кад је старење у питању, достојанствена сам и не идем под нож да се сечем и оперишем. Могу и ја 10.000 евра да уложим у операције да ме среде и подмладе, али то не желим. Силиконе никад не бих ставила, пре бих смањила сисе. Гуза ми је супер и у овим годинама, лице ми је добро, косе очи не желим, тако да сам у суштини задовољна - похвалила се фолкерка.

Zorica Marković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

- Што се "Гранда" тиче, то је чист ријалити-програм. Тамо жири само седи и пљује децу. Сад ће рећи да кудим жири јер сам љубоморна што ме нису звали да жирирам, али ја стварно не бих могла да уништавам младим људима снове. Дођу деца из целог региона с много наде, а они их уништавају и причају да су дебели. Вређају децу и причају им да никад не могу да буду звезде. Што то да се ради? Жири је још гори кад крене међусобно да се препуцава. Ми се у ријалитију посвађамо, повадимо очи, али сутрадан пијемо кафу и никоме не узимамо парче хлеба из руку.

Zorica Marković
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/КУРИР

(Курир.рс/Српски Телеграф)

Коментари / 0

Оставите коментар