Удес код Мркоњић Града, повријеђено осморо људи

Осам особа је повријеђено у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Марчете, на магистралном путу Мркоњић Град-Кључ, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

Република Српска 02.07.2021 | 20:47
Удес код Мркоњић Града, повријеђено осморо људи

Она је навела да су у несрећи учествовала два возила “рено сеник”, којим је управљао мушкарац из Бихаћа чији су иницијали А.К, са којим је био сувозач Е.Б. из Санског Моста, те комби “транспортер” којим је управљао возач из Травника чији су иницијали Х.Л. са којим је било седам сапутника – страних држављана, међу којима су три малољетне особе.

– Возач `реноа` и његов сапутник су превезени у Дом здравља у Јајце, док је њих шест из комбија превезно у мркоњићки Дом здравља, од којих је двоје упућено на даље лијечење у Универзитетски клинички центар Републике Српске – навела је Вулинова.

Према њеним ријечима, Полицијској станици у Мркоњић Граду саобраћајна несрећа је пријављена у 15.50 часова, а увиђај су извршили службеници Полицијске странице за безбједност саобраћаја.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сети

02.07.2021 20:10

Још један доказ да је заиста потребна патрола полиције на том дијелу превентивно а не дуал радари који немају репресивну мјеру већ класично пуњење буџета !

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрга

02.07.2021 22:15

Ма ово је лаж. Кренули Тегелтијини бјежати на вријеме из БЛ у родну груду, па да се не сруши све њихово у БЛ, као кула од карата

ОДГОВОРИТЕ