Ево шта је све потребно да би уживали на ЕXИТ-у!

Фестивал Еxит објавио је званичне процедуре за улазак посетилаца на овогодишње издање фестивала.

Забава 01.07.2021 | 21:44
Ево шта је све потребно да би уживали на ЕXИТ-у!

У званичном саопштењу су навели да ће улаз на Петроварадинску тврђаву од 8. до 11. јула бити бити дозвољен само онима који поседују Дигитални зелени сертификат, што значи да су вакцинисани или су прележали ковид-19, и онима који имају негативан антигенски или ПЦР тест.

Еxит је за купце улазница обезбедио бесплатне брзе тестове у Новом Саду, док ће они који улазе са позивницама те тестове моћи да ураде у овлашћеним лабораторијима.

Процес замене ваучера за фестивалске наруквице биће временски значајно дужи и подразумеваће више провера у односу на раније године. Због тога, ЕXИТ апелује на све посетиоце да замену обаве од понедељка 5. јула до среде 7. јула. Свима који ваучере не замене до четвртка, 8. јула до 20 часова, фестивал не гарантује да ће моћи да удју током прве вечери, услед стварања огромних гужви.

Exit 2018, Exit, Egzit, LP, Laura Pergolici
ФОТО: СТЕФАН ЈОКИЋ

За све купце ваучера и улазница који ће морати да раде брзи антигенски тест, Еxит је осигурао бесплатно тестирање у Хали 1 Новосадског сајма од среде 7. јула до недеље 11. јула, сваки дан од 10.00 до 18.00 сати.

Страни посетиоци ће на заменским местима за фестивалске ваучере, односно на капијама фестивала за оне с једнодневним улазницама, показивати документа која су користили приликом уласка у Србију, као што су ПЦР тест не старији од 72 сата, или потврде да су вакцинисани.

Страни посетиоци из земаља којима је улазак у Србију слободан, као што су Босна и Херцеговина, Црна Гора или Македонија, мораће да ураде брзи антигенски тест у Новом Саду, према истим условима као држављани Србије.

У саопштењу се подсећа да су резултати анкете коју је ЕXИТ недавно спровео медју купцима улазница у Србији показали су да је више од 70 одсто њих имунизовано чак 64 одсто је примило је вакцину, а осам одсто прележало ковид-19 у претходних шест месеци.

Ограничен контингент улазница за фестивал 2021. године по цени од 7.890 динара, уз уштеду од 30 одсто, налази се у продаји најкасније до петка, 2. јула до краја дана, или раније уколико се количине распродају.

(Курир.рс/Бета)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никола озрен

01.07.2021 20:37

Корона - пројекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смешно

01.07.2021 21:15

Много ви тога радите против себе а зарад неког тамо што вам је наложио и налаже неки нови начин живота. Смешно је и жалосно што ви давате и уцјенујете здраве људе са неким препорукама СЗО. било која болест да је била или ће да буде, здрав човјек је здрав и он води рачуна о свом здрављу а не ви никако. Толико су бар људи паметни да би и без вас и многи други ментора водили свој живот како ваља, а ви и остали који живите од исти ти људи можете само да оваквим причама пропадате и нестајете лагано.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

02.07.2021 04:03

У Србији укупно другу дозу примило 37 посто људи,то је неких три милиона људи отприлике,од тога младих мозда око милион.И сад испаде да бас од тих милион младих,њих је 64 посто вакцинисано који долазе на Еxит.Дај не сер...

ОДГОВОРИТЕ