Од вечерас до недјеље могуће непогоде у Српској

У Републици Српској од вечерас до недјеље, 4. јула локално су могуће непогоде праћене појачаним вјетром и градом.

Република Српска 30.06.2021 | 21:48
Од вечерас до недјеље могуће непогоде у Српској

Сутра, првог дана јула биће сунчано и топло, уз малу дневну облачност и температуру нешто нижу него данас и претходних дана.

Послије подне и увече углавном на сјеверу и истоку биће услова за изоловане пљускове са грмљавином, а могућа је и појава непогода.

Вјетар ће бити слаб до умјерен сјеверозападни, у јужној половини земље југозападни.

Јутарња температура ваздуха биће од 14 до 19, на југу до 24, а дневна од 22 до 29, на југу и сјеверу до 32 степена Целзијусова.

У петак, 2. јула у ноћи се понегдје очекује киша или пљускови на сјеверу.

Током јутра и дана биће сунчано уз малу облачност. Послије подне од централних предјела ка сјеверу и југоистоку очекују се пљускови и грмљавина, а могуће су и непогоде уз појаву града.

Температура ваздуха биће од 12 до 18, на југу до 22, а највиша дневна температура ваздуха од 22 до 28, на југу до 31 степен Целзијусов.

У суботу, 3. јула ујутру и током дана биће сунчано и топло уз малу до умјерену дневну облачност. Послије подне углавном од централних предјела ка истоку и сјеверу биће услова за изоловане пљускове са грмљавином.

Јутарња температура ваздуха биће од 12 до 19, на југу до 21 степен, а највиша дневна од 24 до 30, на југу до 32 степена Целзијусова.

У недјељу, 4. јула у току ноћи у сјеверним крајевима биће понегдје слабе кише. Ујутру ће бити мало до умјерено облачно, а понегдје је могућа која кап кише

Током дана биће промјенљиво облачно са повременим пљусковима праћених грмљавином, док су предвече могуће и непогоде праћене појачаним вјетром и градом.

Јутарња температура ваздуха од 15 до 20, на југу до 24, а дневна температура ваздуха од 23 до 29, на југу до 32 степена Целзијусова.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Соко

30.06.2021 21:03

Сто се мене тице мозе одмах, немора недељу цекати

ОДГОВОРИТЕ