Гаги Јовановић изашао из болнице на кућно лечење!

Папарацо Курира усликао је јутрос глумца Драгана Гагија Јовановића, како излази из Клиничког центра Србије и одлази на кућно лечење.

Забава 30.06.2021 | 21:42
Гаги Јовановић изашао из болнице на кућно лечење!

Он је у болници боравио од петка, када је хоспитализован због несносних болова у стомаку, узрокованих гастритисом.

Dragan Gagi Jovanović
ФОТО: КУРИР

Како смо могли да приметимо, глумац је видно смршао. Он је био обучен у плаву тренерку и белу мајицу, док је на ногама имао сандале. Њега је на улазу сачекао пријатељ, са којим се поздравио и лаганим кораком упутио ка аутомобилу, који је био недалеко паркиран.

- Како је било, боље је. Сад је лакше - рекао је Гаги пратиоцу.

Тако се испунила Гагијева жеља да буде пуштен на кућно лечење, што нам је и потврдио када смо га јуче контактирали, да би га питали како се осећа.

- Хвала на питању, боље сам. Истина је да сам примљен у болницу због гастритиса. Надам се да ћу изаћи за неколико дана - рекао нам је јуче Јовановић.

Подсетимо, Драган је дошао у Клинички центар с несносним боловима у стомаку због чега је смештен на одељење гастроентерологије и подвргнут је испитивањима како би се утврдио тачан разлог болова.

Иначе, ово није први пут да глумац има озбиљних здравствених проблема, па је тако пре три године одлучио да напусти сцену. Лекари су га због дискус херније слали на операцију, али се он ипак одлучио за алтернативне методе лечења. На своју руку је отишао у Бању Ковиљачу и тамо се мазао блатом, за које тврди да му је спасило кичму.

Dragan Gagi Jovanović
ФОТО: КУРИР

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар