Аца Лукас: Авион црногорске владе долазио по мене

Аца Лукас у својој књизи у књизи "Ово сам ја" изнио пикантерије из свог живота, али открио је у каквим је био односима са неким од најмоћнијих политичара у региону.

Забава 24.06.2021 | 09:13
Аца Лукас: Авион црногорске владе долазио по мене

"У време које је обележила владавина Слободана Милошевића популарна музика није много коришћена као пропаганда режима. Био сам у другој половини деведесетих година најпопуларнији певач и никад нисам позван да певам код председника Милошевића или на великим митинзима", наводи се у књизи.

"Кажу да је Милошевић обожавао песму 'Боље бити пијан него стар' и да је држао за руку супругу Миру певушећи стихове: 'Чекаћу те, моја буцо, крај Прве гимназије'. Слобу никад нисам упознао, али сам познавао његовог сина Марка и био сам гост у његовој дискотеци Мадона у Пожаревцу", истиче се даље.

"Певао сам Брани Мићуновићу, моћном владару из сенке. У време изборне кампање ДПС-а наступао сам у свим већим градовима Црне Горе и био добро плаћен за то. Лета сам проводио на црногорском приморју. Посебно је било весело на јахтама. На те забаве су ретко долазили други виђенији црногорски политичари. Момир Булатовић никада није био на тим журкама. Кад прође лето и вратим се у Београд повремено сам одлазио у Подгорицу авионом. Али авионом црногорске владе. Дођу по мене, отпевам своје и врате ме њиховим авионом", пише Лукас.

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Име.

24.06.2021 07:25

Тако Додик шаље по Цецу о трошку народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тако они

24.06.2021 07:42

Забављају масе.

Name

Лазар

24.06.2021 09:04

Зар овај зна да пише?! Никад није упознао Слобу, али зна његову омиљену пјесму, да је држао Миру за руку и пјевушио јој. Уозбиљимо се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

24.06.2021 09:09

Није проблем, зашто је он писац, проблем је што има читаоце у народу. Ако је писао на нашем језику, кад ће превод, не питам за себе, али има их.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него

24.06.2021 09:53

То само показује да су Милов режим и Милорадов режим исти, бахаћење, пљачка, неморал сваке врсте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво

24.06.2021 20:06

Процитајте књигу,па тек онда омаловазавајте.Многи од вас сто овако коментарису,о свом зивоту вероватно немају ста реци,а тек написати.Овај цовек је ЛЕГЕНДА!