Раскинули после 4 месеца проведених везани лисицама како би тестирали љубав!?

Млади украјински заљубљени пар одлучио је на Дан заљубљених да се веже лисицама једно за друго и провере јачину своје везе. После четири месеца уклонили су лисице и кренули свако својим путем.

Занимљивости 21.06.2021 | 16:29
Раскинули после 4 месеца проведених везани лисицама како би тестирали љубав!?

Викторија Пустовитова и Александар Кудлај из Харкова после 123 дана проведена везани једно за друго, коначно су окружени камерама и безбројним питањима новинара одлучили да исеку лисице и раскину.

 

 

Током јавне церемоније „ослобађања“ открили су да сада желе да наставе свој живот независно једно од другог. Викторија је навела да чак намерава да се пресели на потпуно други крај земље.

Са радошћу је напоменула да ће сада наставити да „живи пуним плућима“, као и да се нада да ће њихова прича бити „сјајан пример за све парове“.

Александар је признао да се нису тако добро познавали када су се одлучили на овај необичан корак, али да су на крају схватили да имају „потпуно различите погледе на живот“.

„Имамо добру комуникацију и сада се одлично познајемо. Али здрав разум нам каже да ни Вики ни мени ова веза није потребна. Само ће нам наштетити“, рекао је Александра Кудлај.

Осим што су стекли драгоцено животно искуство, Викторија и Александар се надају да ће им овај њихов подухват донети и материјалну корист, па намеравају да искидане лисице ставе на аукцију. Очекују да ће им оне донети зараду од стотинак хиљада долара.

 

 

<див ид="схарер"> <див цласс="цлеарфиx"> <див цласс="социал-ицонс">(РТС)

Коментари / 0

Оставите коментар