На матуру довели трбушну плесачицу па пала са стола

Ни матурске вечери нису као што су некад биле, а доказ за то је луда прослава коју су у петак у Новом Пазару организовали ученици Економско-трговинске школе на којој је била ни мање ни више него трбушна плесачица Сандра Аква.

Србија 21.06.2021 | 09:46
На матуру довели трбушну плесачицу па пала са стола

Оскудно одјевена она се увијала, врцкала и бацала у транс матуранте међу којима је било и малољетних. У једном моменту она се чак попела на сто, који се одмах потом заједно са њом и једним матурантом, срушио.

Да ствар буде још скандалознија овој прослави су присуствовали и наставници школе, а један од њих је врућ видео егзотичне плесачице одушевљено поставио и на друштвене мреже.

Иако прослава велике матуре обично подразумијева луксузнију вечеру и познатији бенд, ученици и наставници Економско-трговинске школе одлучили су да оду корак даље и да за завршетак средњошколског образовања ангажују трбушну плесачицу и учесницу једног од ријалитија Сандру Акву, која се овим ангажманом похвалила и на друштвеним мрежама.

"Хтела сам да синоћ буде спектакуларан наступ и тако и испаде. Сад је на свим друштвеним мрежама мој пад на срчу, тањире и чаше. Ал лепо рекох дечку 'Не пењи се'", написала је она, коменаришући и да је плесала боса и да је "чудо божије што се није расјекла".

На снимку који је подијелила на Инстаграму јасно се види како заносно ђуска уз пјесму "Хеј, Шеки, Шеки" све док један од матуранта није покушао да се попне, након чега је сто "попустио", а сва храна, чаше и тањири се сручили на под.

Занимљиво је и да је овај снимак први на друштвене мреже поставио наставник Фуад Дугопољац, који у тој школи предаје њемачки језик, а, према неким тврдњама, управо су наставници трбушну плесачицу и увели у салу.

Међутим, Иван Вељковић, директор школе каже за да управа Економско-трговинске школе ни ове ни прошле године није организовала нити учествовала у организацији прославе матуре.

"У овом тренутку не знамо ко је организовао прославу, али ми немамо никакве везе са тим. Видео сам снимак са прославе и да је наставник то окачио на друштвене мреже. За сада само могу рећи да ћемо испитати цео случај и након завршене процедуре о свему обавијестити јавност",  каже Вељковић.

Ни матурске вечери нису као што су некад биле, а доказ за то је луда прослава коју су у петак у Новом Пазару организовали ученици Економско-трговинске школе на којој је била ни мање ни више него трбушна плесачица Сандра Аква.

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

А пост схаред бy Сандра Аqвица Оријентал (@сандра_аqуа_беллy_данце)

(Новости)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Милка

21.06.2021 08:04

Срусила је мозда делта мутација па пала са стола ??‍♂️

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бy тхе wаy

21.06.2021 09:07

Не видим ништа спорно. Није у организацији школе, то је Нови Пазар...склоност таквој врсти музике и плеса.

Name

Име

21.06.2021 10:28

Каква љепотица. Благо овима који су тамо били...

ОДГОВОРИТЕ
Name

111

21.06.2021 18:46

Просла су времена културе и образовања ,код нас је све кренуло наопацке .

Name

111

21.06.2021 22:59

Па трбушни плес је дио образовања. За то се иде у школу. Шта је спорно овдје? Ах, да, све су Бошњаци муслимани па је скандал, зар не?

Name

Предатор

21.06.2021 10:48

Колико галаме бззз. Могло је то и много боље

ОДГОВОРИТЕ