Сви нивои власти требају посветити пажњу Бијељини

- Без успјешне Бијељине и без успјешне Бања Луке не може бити успјешна ни Република Српска, па због тога пажња свих нивоа власти мора бити на овоме граду који је уз Бањалуку најзначајнији економски центар Републике Српске – истакао је данас Мирко Шаровић, предсједник Српске демократске странке након састанка са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем. 

Република Српска 19.06.2021 | 14:56
Сви нивои власти требају посветити пажњу Бијељини

Шаровић је казао да су посланици и начелници Српске демократске странке данас у Бијељини да подрже Љубишу Петровића, градоначелника Бијељине.

„Овај град и ова регија дају толики допринос развоју Републике Српске и пуњењу и буџета и фондова. Бања Лука и Бијељина пуне буџет Републке Српске са једном четвртином прихода. Бијељини се мора кроз пројекте вратити дио средстава које су њени грађани дали“ – појаснио је Шаровић. 

Он је истакао да је градоначелнику Петровићу потребно дати ширу подршку у Скупштини града и отклонити све опструкције које му праве политички опоненти. 

 "Рад градоначелника Љубише Петровића већ препознају грађани Бијељине који му свакодневно дају све већу и већу подршку“, поручио је Шаровић.

Градоначелник Петровић је захвалио предсједнику Шаровићу на посјети и нагласио да је Градска управа у последњих 6 мјесеци остварила значајне успјехе упркос честим опструкцијама скупштинске већине.

„Од својих старијих колега из Српске демократске странке добијам корисне савјете како унариједити рад градске управе и како учинити да свака марка из градске касе буде оправдано потрошена“ – поручио је градоначелник Петровић.

Петровић је казао да ће сутрашњи састанак са предсједницом Цвијановић искористити да кроз разговор на институционалном нивоу, Бијељини врати новац њених грађана. 

„Нове инвестиције и инфраструктурни пројекти су важни за развој Бијељине и за развој Републике Српске. Тражемо да се Бијељини врати оно што јој припада“, поручио је градоначелник Петровић. 

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Долази Жуја

19.06.2021 13:49

Да пренесе закључке извршног комитета секте. А шта је све баја наобећавао пројеката и улагања у Бијељину пред локалне изборе.

ОДГОВОРИТЕ