Цела бивша Југа га зна као Жељка Бебека али то му није право име!

Певач Жељко Бебек, некадашњи члан групе "Бијело дугме", недавно је открио неке занимљивости о себи, а између осталог, признао је и да Жељко није његово право име.

Забава 18.06.2021 | 20:36
Цела бивша Југа га зна као Жељка Бебека али то му није право име!

-Ја сам у ствари Желимир, али ме никад нико не зове тако. То стоји у документима и кад прочитају људи то у документима, онда кажу “Ја мислио ти Жељко”. Кад смо сарађивали овде у студију, па кад бисмо хтели на Инстаграму да објавимо да смо радили заједно, онда напишемо Бранимир, Желимир и Звонимир. Мирољупци, миротворци – испричао је он, мислећи на сарадника Бранимира Михаљевића и сина Звонимира, с којим је снимио и дует.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2018/04/21/21/1467363_wхатсапп-имаге-20180421-ат-20.52.16_фф.јпг?вер=1624002740" алт="Жељко Бебек, концерт" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЗОРАНА ЈЕВТИЋ

Уз то је открио и да људи често погрешно мисле да је рођен у Бугојну.

-Невероватно је да се о томе толико расправљало. То је вероватно зато што је на Википедији неко некада давно написао да сам рођен у Бугојну. Истина је да сам имао ширу фамилију у Бугојну. Често сам као дете проводио тамо време, па су онда неки Бугојанци који су утицали на Википедију написали то мислећи да сам се родио у Бугојну. Заправо је моје порекло из Херцеговине, из Вељака, а рођен сам у нашем лепом Сарајеву – истакао је Бебек у подкасту Вечерњег листа.

(курир.рс /вечерњи лист)

Коментари / 0

Оставите коментар