Ево шта каже Лукасова бивша на пикантерије које изнео у књизи!

Бивша супруга Аце Лукаса Соња Вуксановић, о којој је певач у својој књизи "Ово сам ја" изнео бројне пикантерије, огласила се за Курир и рекла да је ништа не занима што пише и да неће коментарисати.

Забава 17.06.2021 | 18:46
Ево шта каже Лукасова бивша на пикантерије које изнео у књизи!

"Добар дан, наравно да немам коментар! Хвала на разумевању, поздрав", рекла је Соња за Курир.

Подсетимо, Лукас је описао до детаља и како су изгледале његове и<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3710933/дарко-лазиц-ана-севиц-аца-лукас-љубавна-афера" таргет="_бланк" рел="ноопенер"> Соњине свађе.

- Почињу свађе. Страшне. Обоје смо, наравно, грешили, али нисмо признавали своје грешке. Кроз свађу сам схватио да је почео да се враћа стари Аца, који говори оно што мисли и ради оно што хоће. А пошто је то било забрањено, почео сам да долазим кући пијан, декинтиран, дрогиран. Аца у најгорем издању! И све је полако почело да губи смисао. Набрајала је у свађи шта сам све ја. Наше свађе су биле ужасне. И то свађе пред децом. Од драња нам излете жиле на врату и као да ће експлодирати. Тврдоглави обоје, не прихватамо свој део кривице. Ужасне реченице. Волим је, а вређам је. Кад сам хтео да кренем, она ми се унела у лице. „Да нећеш да ме удариш!“ А поган језик чак и за разјарену жену - написао је Лукас и додао да је тада признао непостојећу кривицу за породично насиље и добио годину и по дана, условно на три године.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/06/15/18/2608691_аца-лукас_фф.јпг?вер=1623925953" алт="Соња Вуксановић, Аца Лукас" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Подсетимо, певач је признао да је био <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3709399/аца-лукас-ксенија-пајцин-превара-зена-натаса" таргет="_бланк" рел="ноопенер">у вези са Ксенијом Пајчин, описао хапшење током Сабље, сусрет с припадницима земунског клана и Цецом Ражнатовић у Централном затвору, али је писао и о детаљима жестких свађа са Соњом Вукасновић - његовом највећом љубави, <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/3710933/дарко-лазиц-ана-севиц-аца-лукас-љубавна-афера" таргет="_бланк" рел="ноопенер">а у целу аферу су увучени Дарко Лазић и Ана Севић.

<фигуре цласс="елWрап имгФулл"><имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2021/06/17/10/2610637_дарколазицанасевицацалукас_фф.јпг?вер=1623926060" алт="Аца Лукас, Ана Севић, Дарко Лазић" /> <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, СОЊА СПАСИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН/АМИ Г

Ни Дарко није желео да коментарише приче да га  је бивша варала са Ацом.

- Ауу, чули сте за то? На ту тему баш ништа нећу да коментаришем - кратко је поручио шокирани Лазић.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар