Познати се опраштају од Новице Здравковића!

Певач Новица Здравковић преминуо је јуче од последица вишедеценијске борбе са канцером бешике. Певач је преминуо у КБЦ Звездара, а вест о његовој смрти многи су примили са неверицом.

Магазин 17.06.2021 | 16:18
Познати се опраштају од Новице Здравковића!

Поводом његове смрти огласиле су се утучене певачице Мина Костић и Злата Петровић и Гоца Божиновска.

- Јао, сад сам се чула са једном колегиницом, она ми је рекла, душа моја, срце моје мило, како да ми не буде жао. Он је био много добар човек, ми се сад нисмо дружили нешто много приватно, али увек кад год смо се срели, где год, срдачно смо се поздравили, он је имао ту неку милост и тај осмех његов, много је био добар човек. Некако смо га сви везивали за Тому, њих двојица су били пакет. Шта друго да вам кажем, много ми је жао, нек му је лака црна земља. Иако не познајем његову породицу, упућујем им искрено саучешће - рекла је Злата, а онда се огласила и Мина.

- Да, видела сам вест и баш сам се растужила. Познавала сам Новицу, вероватно смо били и у неким емисијама, могу само да кажем да ми је жао и да ћу га памтити по његовим хитовима, његовој спонтаности, волео је живот и музику као и његов легендарни брат. Саучешће породици, нек почива у миру - поручила је Мина.

Mina Kostić
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

- Сад сам прочитала - рекла је Гоца у неверици, па наставила:

- Много ми је жао, знали смо се, наравно, радили смо пар тезги заједно. Моје саучешће породици - изјавила је певачица

Goca Božinovska
ФОТО: ПРИТНСЦРЕЕН

- Новицу сам мало познавала, али сам више сарађивала са његовом супругом Јеленом, стилистом у нашим познатим недељницима. Управо сам јој изјавила саучешће. Небеска кафана је сада добила дует Здравковића, а нама остаје да се сећамо кратких сусрета и дивних песама које ће наџивети све нас - рекла је Бекута.

(Курир.рс /Пинк)

Коментари / 0

Оставите коментар