РОЂЕНДАНСКА АКЦИЈА НА ИТАЦАДЕМY: 40% попуста + БОНУС

За рођендан обично слављеници добијају поклоне, али ИТАцадемy за свој рођендан организује нешто другачију прославу.

Република Српска 17.06.2021 | 09:34
РОЂЕНДАНСКА АКЦИЈА НА ИТАЦАДЕМY: 40% попуста + БОНУС

У рођенданској недјељи ИТАцадемy поклања чак 40% попуста на цијену уписа, а сви који се пријаве до 20. јуна добијају и бонус пакет који вам омогућава да након завршетка једногодишњег програма бесплатно наставите са усавршавањем кад год се за тим укаже потреба.

Број уписаних по рођенданским условима је ограничен, зато пожурите и што прије резервишите своје мјесто. Више информација о томе како да преузмете поклон од ИТАцадемy сазнајте путем овог линка.

Најбржи пут за добијање одлично плаћеног посла у ИТ сектору

Школовање на ИТАцадемy намијењено је свима који желе да остваре успјех и стекну практична знања и вјештине који ће им осигурати високопрофитабилну ИТ каријеру. Полазници ИТАцадемy могу да изаберу неки од шест програма и за годину дана, без обзира на ниво претходног знања, постану стручњаци из области програмирања, администрације мрежа, дизајна, ИТ пословања, 3Д дизајна и ЦАД-а и развоја мобилних апликација.

Програм ИТАцадемy овлаштен је од Одјељења за међународне испите престижног Универзитета у Цамбридгеу, а након школовања <а стyле="цолор: #3598дб;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/како-да-добијете-диплому-и-сертификате-за-високо-плацене-послове?утм_соурце=БН&утм_медиум=РодјенданскаАкција&утм_цампаигн=Портали">полазници стичу цертификате који им обезбјеђују запослење на неким од најплаћенијих позиција данашњице. У зависности од жеља и могућности полазника, настава се одвија на два начина: традиционално – учењем у учионици, и путем интернета – <а стyле="цолор: #3598дб;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/онлине-уцење-на-даљину?утм_соурце=БН&утм_медиум=РодјенданскаАкција&утм_цампаигн=Портали">учењем на даљину, па је тако усавршавање за ИТ занимања доступно и онима који због обавеза немају времена да редовно похађају наставу.

Некадашњи <а стyле="цолор: #3598дб;" хреф="хттпс://www.ит-академија.цом/утисци-искуства-успеси-насих-полазника?утм_соурце=БН&утм_медиум=РодјенданскаАкција&утм_цампаигн=Портали">полазници ИТАцадемy већ увелико раде најперспективније послове и зарађују високе и сигурне плате. За само 12 мјесеци то можете и ви, а све што је потребно да урадите јесте да се пријавите за школовање на ИТАцадемy.

<имг срц="хттпс://днс2.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-06-17/06172021093942.јпг" алт="" />

Школовање какво не пружа ниједна друга установа

Оно што школовање на ИТАцадемy чини јединственим јесу бројни едукативни сервиси који вам помажу да остварите успјешну каријеру. На тај начин неопходно радно искуство потребно за бржи проналазак посла можете стећи већ током школовања путем бесплатних програма, међу којима је и ИТ Працтице Центер.

Полазници ИТАцадемy имају јединствену прилику да искористе чак 100 бесплатних сати у цоwоркинг ХУБовима и да у друштву растуће ИТ заједнице примијене знања која су стекли, започну фрееланце каријеру или стартуп бизнис и да на пракси уз подршку ментора усаврше стечене вјештине. Уз то, током школовања на ИТАцадемy добијате и могућност да потпуно бесплатно усавршите своје знање енглеског и њемачког језика, што вам може омогућити да сарађујете са страним клијентима и радите свуда у свијету.

Након завршеног једногодишњег школовања, ИТАцадемy полазници имају и могућност да обављају стручну праксу у неким од најпрестижнијих ИТ компанија на тржишту, јер кроз Центар за развој каријере (ЦЦД) ИТАцадемy на различите начине пословно сарађује са преко 300 успјешних регионалних компанија. Притом, ово су само неке од додатних бенефиција које школовањем на ИТАцадемy добијате потпуно бесплатно.

Преузмите свој поклон за сигурну будућност

Подсјећамо, рођенданска акција ИТАцадемy траје до 20. јуна. Ако и ви желите да сљедеће године зарађујете на најплаћенијим ИТ пословима, сада је прави тренутак да начините први корак.

Искористите фантастичан попуст од 40% на цијену уписа и по најповољнијим условима постаните врхунски ИТ стручњак.

Број мјеста за упис по рођенданским условима је ограничен, зато не чекајте – одмах се пријавите и осигурајте себи успјешну будућност.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар