Лопови из Северининог стана однели накит у вредности од 300.000 евра!

Певачици Северини Којић (49) у понедељак, током раних поподневних сати, опљачкан је стан у Загребу, а разбојници су однели уметнине, све што је иоле вредно од покућства и накит у вредности од чак 300.000 евра.

Забава 16.06.2021 | 18:36
Лопови из Северининог стана однели накит у вредности од 300.000 евра!

У тренутку пљачке певачица није била у свом стану, а провалници су дело извршили тако што су везали њену шездесетпетогодишњу кућну помоћницу и несметано претресали стан. Пљачку су извршила два још непозната починиоца који су након чина побегли у непознатом правцу.

- У догађају није било повређених. Спроводи се детаљно криминалистичко истраживање у сврху пронала жења починиоца - наводе хрватски медији.

- Разумите ме да не могу ништа говорити. Нека су сви, пре свега, живи и здрави. Наравно да неке украдене ствари за мене имају пре свега сентименталну вредност, али с тим ћу се лакше носити. Ствари имају вредност, али се могу надокнадити, изгубљено време, без мог детета, не може се никад надокнадити - изјавила је Северина овим поводом.

Међу накитом који јој је отуђен налази се и специјални медаљон који је певачица наменила свом сину Александру, комад од белог злата вредан је неколико хиљада евра, а имао је и специјално изгравирану поруку посвећену деветогодиш њем дечаку.

Којићева се о овом догадају није оглашавала на друш твеним мрежама, а изјаву за медије дао је још једино њен близак сарадник.

- Хвала богу, сви су добро. За све остало вас морамо усмерити на полицију - рекао је Давор Гргин.

Мислили су да је на Малдивима Северина Којић ових дана на свом Инстаграму интензивно је објављивала фотографије са Малдива. У тренутку пљачке боравила је у Хрватској, али није била у свом стану у Бијеничкој улици на Сребрњаку.