Објављен снимак пада жичаре, 14 погинулих (ВИДЕО)

Италијански медији објавили су снимак пада жичаре у Италији који се догодио 23. маја.

Свијет 16.06.2021 | 16:49
Објављен снимак пада жичаре, 14 погинулих (ВИДЕО)

Подсетимо, жичара је пала на северу Италије, а погинуло је 14 особа. Преживео је само 5-годишњи дечак, преноси Индеx.хр.

Снимак с надзорних камера траје 19 секунди, а на њему се види како се кабина жичаре нормално пење.

Дечак једини преживели, погинули му родитељи, брат, прадеда и прабака

Петогодишњи дечак је једини путник који је преживио пад жичаре. Осталих 14 путника, укључујући његове родитеље, двогодишњег брата, прадеду и прабаку, погинуло је.

Против више функционера фирме која управља жичаром води се казнени поступак због сумње да су намерно деактивирали састав за хитно кочење, који је требало да блокира кабину када је пукнуо кабл.

(Индеx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Скијас

16.06.2021 21:55

Зицара на Равној Планини опстина Пале нема употребну дозволу нити су је икад и добили а раде пуном паром. Гондола Јахорина исто тако. Мало сипа нек процесља сумњиве трансакције скијалиста и опстине Пале

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

18.06.2021 01:38

Е мој скијас све ти насе не ваља. Деси се тако и да је нај новије. Колико има аутомобила нов а коцнице отказу.Судбина је то јадан.и авион падне па неко презиви. У бозијој свесци смо сви записани и када додје вријеме идемо тамо дали зицаром онако у сну или на хиљаду и један нацин. Ако се пласис те зицаре иди пјеханера и узивај у сетњи. Вјест о италији а ти петљас нас

ОДГОВОРИТЕ