Руси изабрали најлепшу радницу Службе за извршење кривичних санкција!

Финале шестог сверуског такмичења за избор Мис Федералне казнено-поправне службе Русије одржана је у свечаној сали Министарства правде Русије у Москви. Између 12 финалисткиња, круна је припала Татјани Грицајенко из Саратовске области.

Занимљивости 15.06.2021 | 15:28
Руси изабрали најлепшу радницу Службе за извршење кривичних санкција!

Жиријем је председавао шеф кадровског одељења Федералне казнено-поправне службе Русије (ФСИН), генерал-мајор Александар Матвенко.

У борби за титулу „Мис УИС – 2021“ финалисткиње су жирију представиле своје таленте, физичку спрему, борилачке вештине и, наравно, шарм.

 

 

У оквиру такмичарског програма, учеснице су се представиле на четири задате теме: прича о својој земљи „Лепота Русије“, видео-снимком физичких способности у програму „Оглашавање професије“, „Ноћ у музеју“, где је свака од учесница дословно требало да „оживи“ неки музејски експонат по сопстеном избору и на крају да изведу плесну тачку.

Поред лепоте и шарма запослених у Служби за извршење затворских санкција, такмичарке су морале да представе и свој квалитет и високу професионалност, отпорност на стрес, издржљивост.

Учеснице су најпре прошле прелиминарне тестове у професионалној и физичкој спреми: тестирање у познавању законских прописа који регулишу систем извршења санкција, вежбе гађања и захтевне вежбе снаге.

После напорног већања, жири је одабрао Татјану Грицајенко, представницу Федералне казнено-поправне службе Русије за Саратовску област, за победницу такмичења и власницу титуле „Мисс УИС – 2021“.

Darija Tarašević je izabrana za prvu pratilju
Дарија Тарашевић је изабрана за прву пратиљу
<имг титле="Старији поручник Анастасија Околелова је друга пратиља" срц="хттпс://www.ртс.рс/уплоад/сторyБоxИмагеДата/2021/06/14/30434497/анастасија-с.јпг" алт="Старији поручник Анастасија Околелова је друга пратиља" wидтх="100%" />
Старији поручник Анастасија Околелова је друга пратиља

Татјана Грицајенка успешно спаја своју службу у казнено-поправном систему и креативност. Осим што је власница јединственог гласа, учесница телевизијског шоу-програма „Борбе хорова“, лауреат међурегионалног патриотског фестивала „Војници антитерористи“, талентована кантауторка, победница сверуског такмичења за ауторску песму „Певам ти, Русијо!“, она волонтира и као наставник певања у школама где ученицима улива љубав према патриотским песмам.

<имг титле="Поручник Дијана Сат је добила највише гласова публике" срц="хттпс://www.ртс.рс/уплоад/сторyБоxИмагеДата/2021/06/14/30434518/диана-с.јпг" алт="Поручник Дијана Сат је добила највише гласова публике" wидтх="100%" />
Поручник Дијана Сат је добила највише гласова публике

Друго место заузела је поручник унутрашње службе Дарија Тарашевић из Ивановске области, а трећа је била старији поручник Анастасија Околелова из Самарске области.

Поред тога, на званичној веб-страници Федералне казнено-поправне службе Русије, у периоду од 7. до 11. јуна, било је омогућено <стронг><а хреф="хттпс://фсин.гов.ру/поллс13/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">онлајн гласање за једну од финалисткиња. Победница која је изабрана гласовима публике била је поручник Дијана Сат, представница Федералне казнено-поправне службе Русије у Републици Тува.

(РТС)

Коментари / 0

Оставите коментар