Привођен у Бијељини са Тијаном Ајфон, сада суди на ЕП

Меч између Шпаније и Шведске је судио Славко Винчић, судија из Словеније који је током прошле године саслушан као свједок, након "дружења" са српском старлетом Тијаном Ајфон.

Република Српска 15.06.2021 | 15:24
Привођен у Бијељини са Тијаном Ајфон, сада суди на ЕП

Током маја 2020. године, полиција је спровела акцију "Кристал", када је у једној викендици у Бијељини приведено 36 лица, међу којима су се нашли и словеначки арбитар, као и српска старлета Тијана Ајфон.

Полиција је тада у викендици пронашла дрогу, оружје али и хрпу новца. Како се наводи, полиција је пронашла 10 пиштоља, 14 пакетића кокаина, три панцира, на десетине мобилних телефона и лаптопова, али и 20.000 конвертибилних марака у кешу.

Арбитар Славко Винчић се бранио ријечима како је случајно доспио ту и да је само на пословном састанку.

"Случајно сам се нашао на том плацу, ја имам своју компанију и био сам у Босни и Херцеговини на пословном састанку. Прихватио сам позив на ручак и то је била моја највећа грешка, жалим због тога", рекао је Славко Винчић за словеначки лист "Вечер", а потом је наставио:

"Сједио сам за столом с друштвом, одједном је дошла полиција и догодило се шта се догодило. Немам никакве везе са групом која је ухваћена и првиедена, а ни моји пословни партнери немају ништа с тим".

Судија је након информативног разгвора пуштен на слободу, а Тијана Максимовић (Тијана Ајфон) је након признања осуђена на годину дана затвора због организовања проституције.

Како било, УЕФА и даље гаји огромно повјерење према овом арбитру јер је током године био главни судија на неколико утакмица Лиге шампиона, сад је добио повјерење и за ЕУРО у групи елитних судија, а након меча Шпанија - Шведска, очекује се да настави да суди током даљег тока првенства, пише "Телеграф.рс".

(Телеграф)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Евери деи...

15.06.2021 14:21

Ма само ти мрчи док можеш шта кога брига за твојим приватним животом па и Полиције ... када ћеш ако не сада ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

15.06.2021 14:30

Закон код нас,није за све исти. Слуцајно се насао. А наруцили зенске за оргијање и дрогирање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

15.06.2021 15:02

Терапија Ајфонке га подмладила.....Још кој третман и ето га у пибертету....

ОДГОВОРИТЕ