Петровић: Лажи квазиполитичара прелазе у патологију

"Посљедње безочне лажи СНСД-овог локалног сателита Покрета за Бијељину да је градоначелник Љубиша Петровић одбио да угости дјецу са Косова и Метохије, још једна су потврда упорних измишљотина, којима марионетице и минорне политичке фигурице безуспјешно покушавају обмањивати јавност, додворавајући се тако својим моћним газдама!", истакао је у саопштењу за јавност градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

Република Српска 14.06.2021 | 16:44
Петровић: Лажи квазиполитичара прелазе у патологију

"Прије него што у јавност лансирају своје неукусне бљувотине, боље би им било да су се консултовали са коалиционим друговима. Међу њима је и предсједник Актива директора основних школа регије Бијељина, Угљевик и Лопаре Предраг Рачановић, у чијем  званичном  допису Градској управи од 25. маја ове године наводи да у овом моменту није могуће реализовати Пројекат „Спојимо дјецу са КиМ и Републике Српске“, с обзиром на то да је у Српској на снази ванредна ситуација због вируса корона, те да је обавеза провођење свих прописаних мјера",наводи Петровић.

Кабинет градоначелника је управо из тих разлога, поштујући надлежност Актива и противепидемијске мјере, подржао став овог релевантног просвјетног тијела, не допуштајући себи самовољу и авантуризам у тешким пандемијским условима.

"Притом, у виду би требало имати и чињеницу  да је Одбор за помоћ КиМ  тек 7. јуна од Републичког штаба за ванредне ситуације добио подршку за реализацију пројекта, а да је школска година завршена само дан касније, што намеће логично питање – да ли је реално и изводљиво да се за само један дан организује овакав пројекат?!", стоји у саопштењу.

"Можда јесте у фантазијама вође малобројног Покрета за Бијељину, чији се политички снови, нажалост, остварују и боље него што их је могао уснити! Тако је у три мандата  испод заставе Српске радикалне странке на крилима лажног патриотизма и национализма заваравао грађане и безобзирно се богатио, а када му је радикалска срећа окренула леђа, локални потрчко покренуо је „комби“ покрет, којим се само он довезао до циља, тријумфујући у преплаћеној фотељи потпрдсједника Скупштине града Бијељина, истовремено жртвујући све оне који су на том путу гурали „комби“", наводи се у саопштењу и додаје: 

"Они чији тобожњи патриотизам годинама само  њима доноси финансијску корист, најмање имају права да у уста стављају Косово и Метохију, а још мање туђу дјецу, јер управо због таквих паразитских појава, многа остају гладна."

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Свака цаст

14.06.2021 15:11

Само истином се криминална секта оголи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

14.06.2021 15:57

Ови сектаси видели од свог сефа. Само краду,лазу и енормно се богате од народног новца.

Name

Да да

15.06.2021 04:17

Секта је пала на ниво обданиста са тузибабама да цовјек од муке добије оспице

Name

Ја

14.06.2021 15:16

Градонацелнице, можете ли ријесити проблем с комарцима у Бијељини? Неподноссљиво је!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

14.06.2021 15:52

Ма какви комарци...све по закону...кад се заврси тендер бице..нема као прије ради па це се платити...Цекај и трпи...

Name

11

14.06.2021 15:36

Није луд и глуп Мица радикал вец народ кога он мозе превеслати да му да глас, он и његове конкубине имају коефицијент интелигенције као данасња температура, тј.требају у специјалну сколу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прпа Маљковиц

14.06.2021 15:45

Јел' Лука Петровиц заврсио своју хацијенду са фудбалским игралистем?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Децко

14.06.2021 23:26

Ста то тебе брине, гледај своје двористе!

Name

Д

16.06.2021 04:23

Секташи трпају Додику још камења у џепове. Додик ће испушизи на рачун покварених људи странке. Брзо уче од њега.

ОДГОВОРИТЕ