Митар Мирић открио како је сачувао приватност и да ли је плакао због колегинице!

Митар Мирић говорио је о свом животу - дугогодишњој музичкој каријери, браку и борби са пороком.

Забава 13.06.2021 | 21:04
Митар Мирић открио како је сачувао приватност и да ли је плакао због колегинице!

Певач је на самом почетку открио која песма му је донела највећи бакшиш.

- Није песма ''Не може нам нико ништа'', али је једна друга: ''Казни ме живот, мајко, због ње немам срећу''. Нико ме није кажњавао, то је само у песмама - рекао је Митар и признао да ли је он као поједине његове колеге бежао са весеља са кесама пуним пара:

- Ја не знам код других, ја нисам бежао са весеља са кесама пуних пара. То за бакшиш је било некад. Ја најчешће певам по дискотекама и слављима. НИсам гадљив на новац, али све унапред договорим - каже певач и открива ко му је највише помагао на почетку каријере, али и да ли има истине у натписима да је био заљубљен у поједине млађе колегинице.

Mitar Mirić
фото: Принтсцреен/Премијера

- Ја сам седамдесетих почињао, а успео сам захваљујући мом куму Новици Урошевићу. Нисам плакао због колегинице, нисам био ни заљубљен никада ни у једну. Са Весном Змијанац сам ишао на турнеје. Највише сам помогао сам себи, ипак. Првенствено могу Новици да захвалим, он ме изнедрио, касније сам се сам борио својим песмама - каже Мирић и открива захваљујући коме му је опстао брак.

- Није тачно да сам слаб на млађе жене, ја сам срећно ожењен. Захваљујући жени опстао је брак. Она је глава куће. Сигурно је да се она није добро осећала због тога што су ме спајали са многим женама, сачували смо брак и то је најбитније - поручује Митар и проговорио о лажним вестима о његовој смрти које су прошле године освануле на Фејсбуку.

Mitar Mirić
фото: Дамир Дервишагић

- Размишљао сам да пријавим случај полицији, али ко ће њима преко Фејса ући у траг, ко ће знати ко стоји иза тога. Једино да сам пријавио полицији - рекао је Мирић и открио који догађај у његовом животу је пресудио да стане на пут пороку са којим се дуго борио - алкохолизму.

- Ја не пијем већ 15 година, имао сам удес тада и зарекао сам се тада да нећу више. Деси се да попијем, али помало, прошло ме је то, не недостаје ми стварно - завршава Мирић у "Премијери".

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар